Airblaster Ninja-dräkter

Airblaster Alltid varm med Ninja Suits

Ibland stöter man på saker som man tänker: det där är inget för mig. Tills du har provat eller upplevt det en gång. Airblaster Ninja Suits är ett sådant föremål. Inga fler skjortor som drar upp sig eller termobyxor som hänger. Airblaster Ninja Suits passar som handen i handsken och håller dig behagligt varm och torr medan du njuter av skidåkning eller snowboardåkning.

Airblaster Ninja-dräkter för damer

Lider du av en kall och bar rygg när du åker snowboard? Inget är mer irriterande än en bar rygg när du sitter med rumpan i snön för att spänna fast bindningarna. Airblaster Airblaster Tack och lov är det här ett minne blott med Ninja Suits. har anpassat Ninja Suit för kvinnor till en kvinnospecifik passform. Airblaster Dessutom kan du välja en Ninja Suit med huva eller utan. Har du långt hår eller en fin hästsvans? Airblaster har tänkt på det också! På baksidan av huvan finns en öppning för att låta håret sticka ut. Smart!

Airblaster Ninja Suits

Airblaster ninja suits

Airblaster Ninjadräkter i häftiga färger och tryck

Airblaster är känt för sina häftiga tryck och färgkombinationer. Detta är inte annorlunda för Ninja Suist. Airblaster Självklart kan du också ta det säkra före det osäkra och välja svart, men vad är roligare än att ta av sig jackan under afterskin och visa upp din grymma Ninja Suit?

Airblaster Köp Ninjadräkter online på Snowboard.se

Airblaster Letar du efter en ninjadräkt? Snowboard.se Då har du kommit till rätt ställe på ! Vet du exakt vilket tryck eller vilken färg du vill ha? Då kan du beställa det säkert och snabbt online. Vill du hellre prova ninjadräkterna i vår butik? Kom då förbi vår snowboardbutik.

Airblaster Kolla in hela vår kollektion snowboardkläder