Supermatic bindningar

Nidecker Supermatic-bindningarna är en gamechanger

Nidecker Supermatic-bindningarna kan beskrivas som en "gamechanger". Gamechanger är en term som används i de flesta branscher, och snowboard är inget undantag. Varje säsong kommer olika varumärken med nya idéer och produkter för att göra snowboardåkningen enklare, bekvämare och bättre. Många av dessa innovationer försvinner efter ett eller två år. Så kommer inte att vara fallet för dessa geniala snowboardbindningar

Varför kommer Supermatic-bindningarna att bli en succé?

Nidecker Den stora fördelen med Supermatic-bindningen är att den kan kombineras med alla snowboardboots. Burton Burton Medan du med Step-On from är beroende av pjäxor, passar numera även DC, alla pjäxor av alla märken i Surpermatic-bindningen. Den viktigaste delen av hela din snowboardutrustning är utan tvekan dina pjäxor. Det spelar ingen roll hur mycket pengar du lägger på din utrustning, om dina boots inte passar ordentligt är det kört. Nidecker Detta är den "universella" faktorn, och det är ett smart drag av , att låta den enskilda åkarens budget och passform komma i första hand.

Nidecker Supermatic-bindningar i vitt och grönt

Nidecker Supermatic

Nidecker Supermatic bindingen

Nidecker Varför välja Supermatic-bindningar?

Nidecker Supermatic-bindningar är ett utmärkt val för snowboardåkare som letar efter prestandainriktade och mångsidiga bindningar. De här bindningarna är konstruerade med avancerad teknik och material för att ge optimal respons, komfort och kontroll när du åker snowboard.

Nidecker En av de främsta anledningarna till att välja Supermatic-bindningar är deras hållbarhet och tillförlitlighet. De är tillverkade av högkvalitativa material som tål de tuffa förhållandena på berget, vilket gör dem långlivade och motståndskraftiga mot slitage.

Nidecker Dessutom är Supermatic-bindningarna utrustade med justerbara remmar och highbacks, vilket gör att de kan anpassas till snowboardåkarens individuella passform och preferenser. Detta ger en bekväm och stödjande passform, vilket är avgörande för en kontrollerad och stabil åkning på alla sluttningar.

Nidecker Supermatic-bindningarnas responsivitet gör dem idealiska för snowboardåkare som gillar att bygga upp fart och göra skarpa svängar. De erbjuder direkt kraftöverföring från snowboardåkaren till brädan, vilket möjliggör exakta rörelser och manövrar.

Nidecker Slutligen är Supermatic-bindningarna designade av ett välkänt varumärke med en lång historia inom snowboardindustrin. Detta garanterar hög kvalitet och prestanda, så att du kan njuta av dina snowboardäventyr i alla terränger med självförtroende. Nidecker Välj Supermatic-bindningar om du är ute efter topprestanda och tillförlitlighet i backen.

Supermatic bindingen

Flow Supermatic-bindningar jämfört med andra bindningar

Nidecker Flow Kanske överflödiga nyheter men förvärvade för några år sedan. Omedelbart efter övertagandet togs bindningarna i hand och förbättrades avsevärt. Nidecker Även med Supermatic-bindningarna lämnas inget åt slumpen. Säkerheten kommer i första hand och alla tänkbara tester har utförts på bindningarna och alla komponenter. Flow Den stora skillnaden mellan bindningar och en Supermatic-bindning är att du inte behöver böja dig ner när du vill stänga bindningen. Du kan också använda bindningen som en strap-bindning. Mycket praktiskt när du är i en trång position i djupt puder.

Nidecker Supermatic-bindningar från inte bara för nybörjare

Nidecker Nidecker Supermatic snowboardbindningar är inte bara för nybörjare, utan även för avancerade och erfarna snowboardåkare som letar efter prestandainriktade bindningar. är ett välkänt varumärke inom snowboardindustrin och är känt för sin högkvalitativa och tekniskt avancerade utrustning.

Supermatic-bindningarna är utformade för att uppfylla kraven från erfarna snowboardåkare som söker lyhördhet, precision och kontroll på berget. Bindningarna är byggda med högkvalitativa material och avancerad teknik för att ge optimal prestanda.

Den responsiva highbacken och de justerbara remmarna ger utmärkt stöd och kraftöverföring, så att du kan göra snabba svängar och precisa rörelser. Den justerbara basplattan ger en exakt passform och möjlighet att anpassa bindningarna efter din åkstil och dina preferenser.

Nidecker Supermatic-bindningarna är mångsidiga och passar i olika terräng, vilket gör dem perfekta för allmountain-snowboardåkare som gillar varierad terräng och olika utmaningar. Oavsett om du är ute efter en snabb nedfart i backen, en freestyle-session i parken eller en äventyrlig tur utanför allfarvägarna kan de här bindningarna uppfylla dina behov.

Nidecker Oavsett om du är nybörjare, avancerad eller erfaren snowboardåkare erbjuder Supermatic-bindningarna rätt blandning av komfort

Nidecker Supermatic XL finns tillgänglig nu

Har du skostorlek 44,5 eller större och skulle du vilja åka snowboard med Supermatic-bindningar? Nidecker Från och med nu finns Supermatic XL tillgängliga. Nidecker Den första säsongen dessa bindningar släpptes fanns de bara i storlekarna M och L. Efterfrågan var enorm och män med skostorlek 44,5 eller större lämnades utanför. Lyckligtvis kommer män med stora fötter också att kunna njuta av bekvämligheten med dessa step-in-bindningar nästa säsong.

Nidecker Köp Supermatic-bindningar online

Nidecker I vår butik hittar du Supermatic-bindningar för olika målgrupper. Nidecker Vi erbjuder bindningar för damer, bindningar för herrar och för barn. Vill du komma och titta på bindningarna eller behöver du mer information om till exempel rätt storlek? Hör gärna av dig till oss eller kom förbi vår snowboardbutik. Butiken är lätt att nå och du kan parkera din bil gratis framför dörren!

Kolla in hela vår kollektion av snowboardbindningar