Råttor

Byte av rattar och spärrar på snowboardbindningar

Naturligtvis vill du inte missa en halv dag av din vintersport genom att behöva leta efter en snowboardbutik där de kan hjälpa dig med en felaktig spärr eller spärrar. Kontrollera därför alltid snowboardens bindningsdelar innan du åker på vintersport för att undvika besvikelser.

När du märker att spärrarna på dina snowboardbindningar är utslitna är det lämpligt att byta ut dessa viktiga delar i tid. Gör du det för sent? Då kan du missa en hel dag i backen. Du kommer att behöva leta efter reservspärrar på plats. Du kan behöva leta länge eftersom inte alla butiker har samma märke som dina bindningar. Dyrbar tid som du mycket hellre skulle ha tillbringat i backen.

Tyvärr är inte alla spärrhakar universella. Varje märke har sin egen tjocklek och bredd. I vårt sortiment hittar du spärrar från olika bindningsmärken. Bland annat från Flow, Rome, Union och Burton. Har du inte rätt remmar för dig i lager? Kontakta oss gärna så kan vi leta efter dig.

snowboard binding ratches

Köp reservratcher snowboardbindningar online

Snowboards.eu/dk På du är på rätt plats för att köpa en snowboard och alla dess delar, som snowboardstövlar och snowboardkläder. Beställ online säkert och vi levererar din beställning snabbt via PostNL. Vill du hellre besöka vår snowboardbutik för att se hela vår kollektion? Du är mycket välkommen. Vi är lätta att nå och parkeringen är gratis.