wintersport onderkleding

Varför termokläder och inte en bomullsskjorta?

Det finns flera anledningar till att det är bättre att bära värmekläder än en bomullsskjorta när man åker snowboard. För det första är värmekläder specialdesignade med avancerade material som transporterar bort fukt från huden och torkar snabbt. På så sätt hålls kroppen torr och varm även när du svettas under intensiva aktiviteter som snowboardåkning.
Bomullströjor, å andra sidan, tenderar att behålla fukten, vilket kan göra dem fuktiga och våta vid ansträngning. Detta kan leda till att kroppen kyls ned, särskilt vid kalla väderförhållanden.
Värmekläder har dessutom bättre isolering och värmelagring än bomull. De speciella fibrerna i termokläder skapar ett isolerande skikt mellan huden och utomhusluften, som håller kvar kroppsvärmen och håller dig varm.

Beställ värmekläder för vintersport med fri frakt

Ska du snart iväg på en vintersportresa? Köp då dina värmekläder på Sideways SPorts och dra nytta av snabb leverans och fri frakt från 39,95 € på Sverige. Du kan betala säkert online via iDeal. Besök vår butik i Oldenzaal för personlig rådgivning och det största utbudet av snowboards, bindningar, kläder, skid- och snowboardglasögon och tillbehör.

wintersport ondergoed