Snowboardstövlar för damer

Köp Snowboardstövlar damer

Behöver du nya snowboardstövlar? Snowboards.eu/dk Då är du på rätt plats. Vi har ett brett utbud av snowboardstövlar för kvinnor i lager. Oavsett om du precis har börjat med snowboard eller bara behöver ett par nya stövlar. Kom förbi vårt showroom i Oldenzaal för fler snowboardkängor eller beställ online snabbt och enkelt med fri frakt från € 39,95.

snowboard-schoenen-dames

Snowboardkängor med bra passform för kvinnor

Eftersom dina fötter är i dina snowboardkängor hela dagen under vintersporter är en bra passform mycket viktig. Först och främst är det viktigt med rätt storlek. Många snowboardåkare åker med skor som är för stora. Snowboardkängor som är för stora är väldigt bekväma, men när du sätter kraft på dina kängor märker du att de börjar glida. Detta kan senare leda till blåsor eller till och med kramper i fötterna. Dessutom ska snowboardskon passa bra runt om.

dames-snowboard-schoenen

Hur bestämmer man rätt storlek på en snowboardsko för damer?

Kommer du till vår butik? Då mäter vi först din fot. Vi lämnar en pekfingerbredd för lite utrymme. När du kliver i snowboardpjäxan kommer du att märka att du känner på framsidan med tån. Var uppmärksam på detta! Det är meningen att den ska göra det! Stäng skon och gå in i snowboardställningen. Du kommer att märka att hälen går tillbaka något, vilket frigör tån från framsidan.

Vi på Sideways har satt ihop en fin kollektion av snowboardskor för damer från:

Snowboardboots för damer från ThirthyTwo

ThirtyTwo är ett high-end märke som specialiserar sig på att göra snowboardboots för både män och kvinnor. Det som de är mest kända för är Intuition-linern som de använder i sina boots. Dessa är värmemodulerbara för en perfekt passform. Kom förbi vår snowboardbutik så skräddarsyr vi bootsen åt dig utan kostnad. Vill du hellre beställa pjäxorna online? Då kommer du att få samma resultat efter ca 1 eller 2 dagars snowboardåkning. ThirtyTwo En populär modell för damer är Lashed BOA ladies

Snowboardkängor för kvinnor från VANS

VANS är ett av de äldsta varumärkena för snowboardboots på marknaden. Detta old school-varumärke har en rik historia med mycket kunskap som de använder för att göra de bästa snowboardkängorna. VANSVANS En av de mest kända snowboardstövlarna för damer är Encore Pro Boa. Dessa stövlar har dubbel BOA. Snowboardboots med BOA-stängning ger möjlighet att stänga toppen och botten av bootsen separat från varandra. Perfekt när du har en tjockare vad eller en bred fot, till exempel.

Nidecker snowboardkängor för damer

Nidecker tillverkar snowboardboots för både damer och herrar och använder oftast BOA-systemet. Detta system ser till att snowboardskon kan sättas på och fixeras snabbt och enkelt. Superenkelt och bekvämt!

Snowboardkängor för damer

Burton Förutom bra snowboards och bindningar tillverkas också bra snowboardboots för damer. Bootsen är lätta och har ett värmemodulerbart foder. Burton Ett exempel på en populär modell för kvinnor är Mint. Burton Denna boot har funnits i kollektionen i flera år och har bevisat sig under en lång tid. Denna sko kommer i två varianter. Med speedslace-stängning eller med BOA-stängning. Burton Dessutom är Limelight BOA en toppare och garanterar en perfekt passform. Detta märke tillverkar också andra snowboardkläder, till exempel snowboardhandskar.

Kramp i vaderna under snowboardåkning

Ett av de vanligaste klagomålen, särskilt bland kvinnor, är kramp i vaderna. Detta är vanligt bland kvinnor som regelbundet går på klackar i det dagliga livet. Under snowboardåkning är vaden ständigt under spänning, vilket kan leda till kramp. Detta kan lösas enkelt genom att lägga till en förhöjning i skons häl. Detta avlastar vadmuskeln något. Det är dock klokt att få detta gjort i en bra butik.

Varför köpa snowboardboots för damer på Sideways?

Om du köper snowboardstövlar för damer på Sideways väljer du kvalitet. Vi har lång erfarenhet av att prova ut rätt snowboardkängor för damer. Om du besöker vår butik, vilket vi alltid rekommenderar när du ska köpa stövlar, mäter vi först dina fötter. Vi mäter längd och bredd och kontrollerar också om du har en hög vrist eller en hängande fot. Sidas Om du alltid lider av kalla tår eller kramper i fötterna rekommenderar vi en bra stödjande sula från . 95% av fotbesvären löses med en välsittande sko i kombination med bra sulor. När vi har bestämt storleken låter vi dig prova olika modeller. Ta god tid på dig för detta.

Vill du hellre beställa snowboardkängor för kvinnor online? Det är också enkelt med oss. Du kan enkelt filtrera efter storlek och åkstil. Varje sko åtföljs av en storlekstabell. Är du osäker på vilken storlek eller modell som passar dig bäst? Kontakta gärna vår kundtjänst.

Nyfiken på alla våra boots? Kolla in hela kollektionen av snowboardboots här

snowboard-boots-dames