Freeride snowboardstövlar

Köpa freeride snowboardboots

Har du redan en bra freeride-snowboard och letar fortfarande efter ett par styva freeride-snowboardboots? Snowboards.eu/dk Då har du kommit till rätt ställe hos . Tillbringar du den mesta av din tid offpist? Letar du alltid efter puderfält? Eller maxar du i backarna? Då kan man säga att du är en riktig freerider! Snowboardpjäxor som passar den här stilen är oftast lite styvare än en freestyle-pjäxa och ger mer stöd.

freeride snowboard schoenen

Freeride snowboardpjäxa för avancerade och experter

Den styva flexen i en bra freeride-pjäxa säkerställer att kraften du lägger på boosten överförs direkt till snowboarden. På grund av den direkta kraftöverföringen styr freeride-pjäxor mer direkt. Medan en freestyle-pjäxa ger dig större rörelsefrihet kommer du att märka att en freeride-pjäxa känns mycket styvare när du till exempel går igenom knäna.

Freeride snowboardboots med BOA

Freeride snowboardkängor med BOA-stängning erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och prestanda för snowboardåkare som gillar att gå utanför de upptrampade stigarna. BOA-stängningssystemet ger en exakt och jämn stängning av pjäxan och håller fötterna stadigt på plats även i hackiga nedfarter och höga hastigheter.

Med freeride snowboardboots med BOA-stängning kan du snabbt och enkelt ta på och av dig bootsen, vilket är praktiskt om du ofta behöver ta dig i och ur bootsen när du åker freeride. De justerbara rattarna gör att du kan anpassa bootsen exakt till din fot, vilket ger dig en personlig och bekväm passform. BOA-stängningssystemet är hållbart och motståndskraftigt mot väder och vind, vilket gör det lämpligt för de utmanande förhållandena vid friåkning.

Freeride snowboardboots med BOA-stängning är perfekta för snowboardåkare som gillar att åka offpist och vill ha optimal prestanda och kontroll. Med BOA-stängningssystemets enkelhet och precision kan freerideåkare koncentrera sig helt på sina nedfarter och välja de bästa linjerna i djupt puder. Oavsett om du är en erfaren friåkare eller en nybörjare som vill ta dig an utmaningen med friåkning, kommer snowboardboots för friåkning med BOA-stängning att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina offpistäventyr.

När ska man välja freeride-boots?

Du väljer freeride snowboardboots om du är en avancerad snowboardåkare som vill ha mer kontroll, stabilitet och respons när du åker freeride. Booterna har ofta en fast och responsiv flex, vilket gör att du kan styra bättre och reagera snabbare på förändrade terrängförhållanden.
Freeride snowboardboots har också avancerade förslutningssystem som BOA-spännen eller snörning, så att du kan finjustera passformen och hålla fötterna stadigt på plats, även i höga hastigheter och tuffa nedförsbackar.
Om du planerar att gå utanför allfarvägarna och njuta av äventyrlig snowboardåkning i puder och offpistterräng är freeride snowboardboots rätt val för dig. De erbjuder den prestanda och det stöd du behöver för att få ut mesta möjliga av din freeride-upplevelse och njuta av den ultimata känslan av frihet och äventyr på berget.

De bästa snowboardkängorna för freeride

I vår snowboardbutik får vi regelbundet frågan om vilka freeride snowboardboots som är bäst just nu. Svaret varierar från person till person. Eftersom den perfekta booten beror på dina fötter och passform, din budget och din nivå. Rome VANS Burton Nidecker ThirtyTwo I vår kollektion av boots har vi freeride snowboardboots från de bästa märkena som , , , och snowboardboots.

Beställ freeride snowboardboots online

dkBeställ nya freeride snowboardstövlar säkert och snabbt på snowboards.se. Du kan snabbt filtrera efter märke, storlek och typ för att hitta de bästa freeride-bootsen.

Behöver du mer information? Vill du prova på olika freerideboots? Kom då förbi vår snowboardbutik. Vår butik är lätt att nå och du kan parkera din bil gratis. Förutom coola freeridebindningar säljer vi även vackra snowboards och bindningar. I vår butik hittar du också speciella bindningar för freeride-snowboards!

freeride snowboard boots