Snowboardstövlar

Köp Snowboard-hårda stövlar

Letar du efter nya hardboots till din snowboard? Snowboards.eu/dk Då har du kommit till rätt ställe på . Snowboardboots med ett styvt flex är för åkare som tar ut svängarna mer i livet. Går du för maximal hastighet? Djupa carve-svängar? Då är du en riktig freerider. Snowboard hardboots ger då definitivt mervärde.

stijve flex snowboardschoen

Vad säger en styv flex om en snowboardpjäxa?

Termerna flex och styvhet dyker ofta upp när vi pratar om snowboardpjäxor. Men vad exakt menar vi med det? Ju mjukare flex, desto lättare är skon att böja. När du vill svänga runt ett hörn ska du kunna böja knäna över tårna. Ju styvare skon är, desto svårare är detta. Kräver du mycket stöd av dina kängor? Är du ute efter maximalt kantgrepp? Då är en snowboardkänga med styv flex det bästa valet för dig. Du kan också välja en medium flex eller en softboots snowboard.

Snowboard med hårda stövlar online

Snowboards.eu/dk Om du letar efter snowboardstövlar har du kommit till rätt ställe på . Burton VANS ThirtyTwo NideckerRome Du kan hitta snowboardstövlar från de bästa märkena i vår samling, som , , , och .

Vi rekommenderar alltid att du besöker vår butik så att vi kan mäta dina fötter och ge dig rätt råd. Det kanske låter konstigt men att köpa en snowboard är enklare än att köpa ett par bra snowboardboots med mjuk flex. Det vanligaste misstaget är att köpa för stora skor. När du har rätt storlek kommer du att märka att du känner stövlarnas framsida när du står rakt upp. När du går igenom knäna kommer du att märka att tårna släpper. Kom förbi vår snowboardbutik för att se hela vår kollektion av snowboardboots.

För både män och kvinnor . Behöver du mer information? Kontakta oss gärna eller kom förbi i vår snowboardbutik.

snowboardschoen stijve flex