Snowboardpjäxor medium flex

Köp Medium flex snowboardstövlar

Letar du efter nya medium flex snowboardstövlar? Snowboards.eu/dk Då har du kommit till rätt ställe på . Snowboardboots med medium flex är mer förlåtande än en styv freerideboot och styvare än en parkboot med mjuk flex. Snowboardskorna kräver mindre energi för att svänga runt hörn men ger tillräckligt med stöd för att accelerera i backarna. De ger också mindre tryck på smalbenen. Snowboardboots med medium flex är idealiska för avancerade snowboardåkare och All mountain-snowboardåkare.

snowboardschoen medium flex

Vad säger Medium flex om en snowboardstövel?

Du hör regelbundet termen flex och styvhet komma upp när vi pratar om snowboardboots. Vad exakt menar vi med det? Ju mjukare flex, desto lättare är pjäxan att böja. När du vill svänga runt ett hörn ska du kunna böja knäna över tårna. Ju styvare skon är, desto svårare är detta. Förutom en medium flex kan du välja mellan mjuka boots för din snow board eller hårda boots för din snowboard!

Beställ snowboardboots med medium flex online

Snowboards.eu/dk Besök om du letar efter snowboardstövlar med medium flex. Burton VANS ThirtyTwo Nidecker Rome Du kan hitta snowboardboots från de bästa märkena i vår kollektion, som , , , och .

Vi rekommenderar alltid att du besöker vår butik så att vi kan mäta dina fötter och ge dig rätt råd. Det kanske låter konstigt men att köpa en snowboard är enklare än att köpa ett par bra snowboardboots med mjuk flex. Det vanligaste misstaget är att köpa för stora skor. När du har rätt storlek kommer du att märka att du känner stövlarnas framsida när du står rakt upp. När du går igenom knäna kommer du att märka att tårna släpper. Kom förbi vår snowboardshop för att se hela vår kollektion av snowboardboots.

Vår kollektion innehåller snowboardboots för både män och kvinnor . Behöver du mer information om snowboards eller snowboardskor? Hör gärna av dig till oss eller kom förbi i vår snowboardbutik.

snowboardschoenen met medium flex