Softboots snowboard

Softboots snowboard köp

Letar du efter softboots till din snowboard? Snowboards.eu/dk Då har du kommit till rätt ställe på . Snowboardstövlar med en mjuk eller mjuk flex är mer förlåtande för dina ben och är mindre benägna att straffa ett misstag. Snowboardskor kräver mindre energi för att svänga hörn. Dessutom ger de mindre tryck på skenbenen. Softboots snowboard är idealiska för freestylers och jibbers, men också mycket lämpliga för nybörjare snowboardåkare.

soft flex snowboardschoenen

Vad säger en mjuk flex om en snowboardpjäxa?

Du hör regelbundet termen flex och styvhet dyka upp när vi pratar om snowboardpjäxor. Vad exakt menar vi med det? Ju mjukare flex, desto lättare är pjäxan att böja. När du vill svänga runt ett hörn ska du kunna böja knäna över tårna. Ju styvare skon är, desto svårare är detta. En snowboardboot med mjuk flex passar bra till en nybörjarsnowboard. Du har också valet mellan hårda stövlar för din snow board eller en medium flex.

Snowboardboots med mjuk flex för jibbing

Tillbringar du många timmar i funparken? Är du en erfaren freestyler? Då är snowboardboots med mjuk flex perfekta för din åkstil. För att jibba behöver du rörelsefrihet och det ger snowboardboots med mjuk flex!

Är snowboardboots med mjukt flex bara för nybörjare?

Nej, soft flex snowboardboots är inte bara för nybörjare. Även om dessa skor ofta rekommenderas för nybörjare på grund av deras förlåtande och bekväma egenskaper, är de också populära bland erfarna snowboardåkare av flera skäl.
Snowboardboots med mjuk flex har en mjukare och mer förlåtande flex, vilket innebär att de är lättare att flexa. Det gör dem perfekta för snowboardåkare som gillar att testa freestyle-tekniker i parken eller halfpipen. Den mjuka flexen gör det också lättare att landa trick och hopp, vilket gör dem populära bland freestyle-snowboardåkare.
Dessutom kan erfarna snowboardåkare uppskatta soft flex-skor för deras komfort under långa dagar på berget. De mjuka materialen och passformen minskar tryckpunkterna och gör foten mindre trött, vilket är viktigt under långa åk eller offpistäventyr.
Kort sagt, även om soft flex snowboardboots ofta rekommenderas till nybörjare är de också lämpliga för erfarna snowboardåkare som letar efter komfort, förlåtelse och möjligheten att prova freestyle-tekniker. Det är viktigt att välja boots som passar din åkstil, nivå och personliga preferenser, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren snowboardåkare.

Snowboard softboots online

Snowboards.eu/dk På har du kommit till rätt ställe om du letar efter mjuka stövlar till din snowboard. Burton VANS ThirtyTwo NideckerRome Du kan hitta snowboardboots från de bästa märkena i vår kollektion, som , , , och .

Vårt råd är alltid att komma förbi så att vi kan mäta dina fötter och ge dig rätt råd. Det kanske låter konstigt men att köpa en snowboard är enklare än att köpa ett par bra snowboardboots med mjuk flex. Det vanligaste misstaget är att köpa för stora skor. När du har rätt storlek kommer du att märka att du känner stövlarnas framsida när du står rakt upp. När du går igenom knäna kommer du att märka att tårna släpper. Kom förbi vår snowboardbutik för att se hela vår kollektion av snowboardboots.

snowboardschoenen met zachte flex