Smith hjälmar

Smith Hjälmar: Ökad säkerhet och stil i backen

När det gäller snowboardåkning är säkerheten av yttersta vikt och valet av hjälm spelar en avgörande roll för att skydda huvudet under spännande nedfarter i backen. Smith hjälmar sticker ut som ett förstahandsval för snowboardåkare som strävar efter den perfekta kombinationen av säkerhet, komfort och stil.

Smith har byggt upp ett rykte om att tillverka högkvalitativa hjälmar som prioriterar både skydd och innovation. Hjälmarna är noggrant utformade med hjälp av avancerad teknik och material, så att du får bästa möjliga huvudskydd under dina snowboardäventyr.

smith helmen

Smith Hjälmar med MIPS

En av de främsta fördelarna med Smith hjälmar är deras fokus på säkerhet. Varje hjälm från Smith är utformad för att uppfylla eller till och med överträffa branschens säkerhetsstandarder, vilket ger dig sinnesfrid när du utforskar backarna. Med funktioner som MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) är Smith -hjälmarna utformade för att minska rotationskrafterna vid islag, vilket förbättrar det övergripande skyddet.

Komfort är ett annat område där hjälmarna på Smith utmärker sig. Deras ergonomiska design ger en åtsittande passform utan att kompromissa med komforten. Många hjälmar på Smith har justerbara ventilationssystem så att du kan reglera luftflödet och hålla en behaglig temperatur när du åker snowboard.

Smith hjälmar i olika stilar

Förutom sina säkerhets- och komfortfunktioner erbjuder Smith hjälmar ett brett utbud av stilar för att passa dina individuella preferenser. Oavsett om du gillar snygga och moderna designer eller djärva och livfulla mönster finns det en Smith -hjälm som passar din unika stil. Det betyder att du kan köra med självförtroende samtidigt som du uttrycker din personliga stil.

Smith är också kända för att integrera banbrytande teknik i sina hjälmar. Funktioner som Koroyd, ett material med hög andningsförmåga och slagtålighet, är integrerade för att förbättra skyddet utan att göra avkall på ventilationen. Detta engagemang för innovation säkerställer att du får en hjälm som inte bara är snygg och säker, utan också utrustad med den senaste utvecklingen inom snowboardutrustning.

smith helmen

Smith Maze och Allure skid- och snowboardhjälmar för män och kvinnor.

Smith Maze är kanske den mest populära skidhjälmen i vår kollektion. Hjälmen har en In-Mold-konstruktion, vilket gör den till en av de lättaste skidhjälmarna på marknaden. Storleken på hjälmen är justerbar med hjälp av ett elastiskt band som du kan ställa in i tre lägen. Skalet ser ut att vara helt stängt men tack vare Airevac-tekniken ventilerar snowboardhjälmen bra. Dessutom trycks frisk luft in i skyddsglasögonen, vilket håller linsen fri från kondens. Damversionen av Maze är Smith Allure. Exakt samma hjälm. Hörselkåporna har en något mjukare finish och finns i feminina färger.

Smith Holt-hjälm

Smith Holt är instegsmodellen i SmithOptics kollektion. Hjälmen är stark och robust eftersom den är konstruerad med ett Hardshell. Det gör ytterskalet hårt men lite tyngre. Perfekt för freestyle snowboardåkare bland oss. Smith Holt är också justerbar med hjälp av ett elastiskt band och ventilerar bra tack vare Airevac-ventilationssystemet. Detta håller ditt huvud svalt och dina goggles kondensfria hela tiden.

Smith Scouthjälm med lock

Om du tror att en hjälm med lock bara är till för snowboardåkare har du fel. Smith Scout är till för både skidåkare och snowboardåkare. Denna starka hjälm är en tuff och vuxen hjälm men till ett mjukt pris. Dessutom är hjälmen justerbar och har ventilationssystemet Airevac.

Smith Kombinera en hjälm med skidglasögon

Om du vill få det helt perfekt ska du kombinera en hjälm från Smith med skidglasögon av samma märke. Fördelen med detta är att de passar perfekt ihop. Det gör att skidglasögonen ventileras bättre så att linsen inte immar igen och det blir inget fult mellanrum mellan skidglasögonen och hjälmen. Skidglasögonen från Smith finns i många olika färger och storlekar, precis som hjälmarna.

Smith Beställ din snowboardhjälm online på Snowboard.se

Beställ din hjälm på Smith direkt online och välj bland många olika färger och storlekar. Tillgänglig direkt från lager och fri frakt från 39,95 €. Eller kom och titta på alla våra hjälmar i vårt showroom i Oldenzaal och få personlig rådgivning av våra skid- och snowboardspecialister.

Ta en titt på hela vår kollektion av snowboardhjälmar