Smith Skyddsglasögon

Smith Skyddsglasögon för män och kvinnor

Bob Smith utvecklade 1965, som en hängiven skidåkare, de första skidglasögonen med termisk lins med andningsbar skumfinish. Efter mer än 50 år är Smith Goggles en av de bästa som finns på marknaden. Idag är varumärket känt för sin goda kvalitet, breda sortiment och fantastiska syn i alla väderförhållanden.

smith gogglea

Fördelar med Smith goggles

Smith goggles erbjuder många fördelar som gör dem till ett favoritval bland vintersportentusiaster. Dessa avancerade goggles kombinerar innovativ teknik, högkvalitativa material och snygg design för att ge en oöverträffad upplevelse under olika aktiviteter som snowboard och skidåkning.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med Smith goggles är ChromaPop-tekniken. Denna avancerade linsteknik förbättrar ljusstyrka, kontrast och färguppfattning avsevärt, vilket ger användaren en levande och exakt syn. Användarna får bättre djupseende, kan bättre bedöma terrängen och reagera snabbt på ändrade förhållanden.

Dessutom har Smith skyddsglasögon ett innovativt ventilationssystem. Strategiskt placerade ventiler och luftflöden minimerar kondens och håller linserna klara, även under intensiva aktiviteter. Detta säkerställer fri sikt och förhindrar imma, vilket är viktigt vid snowboardåkning eller skidåkning.

Designen av Smith goggles fokuserar också på komfort och passform. Med justerbara remmar, skum i tre lager och kompatibilitet med hjälmar erbjuder dessa glasögon en bekväm passform och säker fastsättning. De är utformade för att passa nära ansiktet och inte orsaka tryckpunkter, vilket gör att användarna kan röra sig fritt utan distraktion.

Dessutom är Smith glasögon tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och skydd. Linserna har en reptålig beläggning för att bibehålla långvarig klarhet, medan ramarna är slagtåliga och skyddar mot stötar och fall.

Smith glasögon med sfärisk lins

Det ger ett vackert ansikte. Ett par skidglasögon med "konvexa" linser smickrar snyggt hjälmens kurva så att den ser ut som en. Dessa konvexa linser kallas sfäriska linser. En sådan lins följer ögats utbuktning, vilket gör dina ögon mindre benägna att bli trötta. Några modeller av Smith skidglasögon med sfärisk lins är Vice, I/O, I/O mag och Skyline.

Smith Skidglasögon med cylindriska linser

Du kanske har sett termen dyka upp tidigare. En cylindrisk lins är en lins som är krökt på det horisontella planet och även på det vertikala planet. Man kan också säga att linsen är skuren från ett rör. Detta ger en elegant vision. Smith Vogue, Squad, Drift och Frontier är skidglasögon från Smith med en cylindrisk lins.

Chromapop-linser i skidglasögon från Smith

Smith har en speciell Chromapop-lins för varje väderlek för ultimat sikt i alla förhållanden. Vi har naturligtvis full förståelse för att du inte vill byta lins varje dag under semestern.

Smith har delat in dessa utbytbara linser i 3 kategorier. S0, S2 och S3. Det finns också så kallade Chromapop Photochromic-linser. Dessa linser skiftar färg beroende på hur mycket UV-ljus de tar emot.

Så leta efter den perfekta linsen för dig och få bra erbjudanden i vår webbshop. Om du inte hittar det du letar efter, ring, appa eller maila oss.

S2: Allroundobjektivet för nästan alla förhållanden.

S1: Objektivet för dåligt väder.

S3: Objektivet för det bästa vädret med en klarblå himmel.

Smith Grupp med extra lins

En av de mest sålda skidglasögonen i Smith:s kollektion är Squad. Denna modell finns i två versioner. Den "normala" och en XL-version. Skillnaden mellan de två skidglasögonen, förutom storleken, är att Squad Xl levereras med två Chromapop-linser. Dessutom kommer XL med 3-lagers skum vilket gör det bara bekvämare att passa formen på ditt ansikte.

smith goggles

Smith Vice

En av de modeller som har funnits i kollektionen under flera år är Smith Vice. Den här modellen har samma högkvalitativa lins som sin storebror I/O. Naturligtvis har glasögonen en Chromapop-lins och 3-lagers skum.

Smith I/O MAG 4D

Den senaste modellen från Smith -familjen är 4D mag. Med 4D sätter Smith en ny standard när det gäller att skapa maximal synlighet med dina goggles på. Alla tekniker som Smith har att erbjuda har införlivats i dessa glasögon. Som BirdsEye VisionTM med den sedan länge beprövade Chromapop och du kan se detaljer även i det värsta vädret! Denna toppmoderna linsteknik har ett större (25% mer) övergripande synfält jämfört med I/O MAG och alla andra skidglasögon.

Smith Beställ skidglasögon online på Snowboard.se

Smith Att beställa skidglasögon online på Snowboard.se innebär att du väljer kvalitet. Beställ dina nya skidglasögon online snabbt och säkert så har du alltid bra sikt i backen. Om du beställer före kl. 17.00 skickar vi din beställning samma dag med PostNL.

Förutom Smith goggles har vi ännu fler fantastiska skidglasögon från de bästa varumärkena. Visste du förresten att skidglasögonen passar perfekt i hjälmarnaSmith ?

Är du nyfiken? Ta en titt på hela vår kollektion av goggles eller kom förbi vår butik i Oldenzaal.