Snowboard för barn

Köpa en snowboard för barn

Hur coolt är det inte att åka snowboard med din son eller dotter? Ska du hyra en snowboard till ditt barn eller ska du köpa en snowboard för barn? Förutom att vara kortare är snowboards för barn också byggda på ett annat sätt. Barnens snowboards är ofta lättare och mer flexibla så att de lättare kan svänga och styra. På en mer flexibel bräda lär sig barnet lättare och snabbare att åka snowboard. Hur trevligt är det inte när ni efter lunch, när ditt barns snowboardlektion är över, kan ta några svängar tillsammans i backen?

Vad ska du tänka på när du köper en snowboard för barn?

Det du bör tänka på är längden på snowboarden. Om du låter ett barn åka på en snowboard som är för lång gör du det onödigt svårt för honom eller henne. Ett barn som ramlar mycket eller tycker att det är svårt kommer att ge upp tidigare. Dessutom väger barn inte så mycket, så om de åker på en kort snowboard ett år senare är det inget problem.

snowboard kind

kinder snowboard

Snowboard för barn med sintrad bas

Åker ditt barn regelbundet inomhus och kan han eller hon ofta ses i parken? Då är en snowboard för barn med sintrad bas att rekommendera. För att göra hopp i parken behöver barn fart, vilket de ofta saknar med en billigare snowboard för barn. En snowboard för barn med sintrad bas absorberar mer vax, vilket gör att brädan glider lättare.

Köp snowboards för barn online på Snowboard.se

Letar du efter en snowboard för barn? Då är Snowboard.se rätt ställe att vara på. Vi har snowboards för barn från de bästa varumärkena, såsom Burton, Jones, Bataleon, Nidecker, Lib Tech, Rome, Capita, Gnu och Roxy. Du har också kommit till rätt ställe för snowboardpjäxor och snowboardbindningar för barn. Behöver du mer information eller råd om snowboards för barn? Kontakta oss eller kom förbi i vår butik.