SPy Skyddsglasögon

SPköp y goggles

SPY+, varumärket bakom de alltför galna SPy Goggles, grundades 1994 i San Diego och härstammar från den korsning av kulturer som kännetecknar Kaliforniens ungdomar. Namnet SPY+ representerar rollen som väktare av denna kultur. Korset och den orange färgen är universella symboler för positivitet och goda vibbar. Som leverantör av utmärkta skidglasögon och snowboardglasögon symboliseras den oändliga strävan efter positiv kulturell utveckling av dessa verktyg som har en djupgående inverkan på hur du ser världen. Den världsberömda Happy™ Lens Tech, som finns i de flesta SPy goggles, är den enda patenterade terapeutiska linsen på marknaden som inte bara förstärker färg och kontrast, utan också är vetenskapligt inställd för att öka humör och vakenhet, vilket ger en visuell upplevelse som inte liknar någon annan.

spy goggles

SPy-glasögon för fantastisk kontrast i snön

Varje SPy goggle eller skidglasögon kombinerar en unik design med bra passform, kristallklar sikt och förstklassiga tekniska funktioner... så att även de tuffaste förhållandena inte förstör ditt nöje. Orsaken till den kristallklara sikten med repor ligger i de tekniska linserna. HD- och SPy Happy-linserna ser till att du kan fortsätta åka i alla förhållanden så att du får ut ännu mer av din dag.

SPy skidglasögon med Happy-linser

Säg hejdå till tråkig terräng och hej till en livsförändrande syn i backen. Den patenterade Happy™ Lens Tech är utformad för att förstärka färger och markera förändringar i terrängen, samtidigt som den ökar humöret och vakenheten för en helt ny upplevelse av att glida på snö. Se skillnaden nedan.

SPy goggles med ännu mer kontrast genom Happy Boost

SPy Goggles satte ribban ganska högt med den banbrytande linstekniken HAPPY®, men de ville se vad mer de kunde erbjuda. Mer färg, bättre synskärpa och komfort samt bättre skydd mot bländning. Och allt detta utöver de terapeutiska fördelar som HAPPY-linstekniken redan erbjöd. Det var en otroligt svår utmaning, men de lyckades och SPy tror att den här linsen kommer att sätta en ny standard för skidglasögon.

SPy goggles met happy lens

Utveckling av SPy skidglasögon med Happy Boost-linser

SPy Goggles använde programvara som analyserar miljontals färgkombinationer och tar hänsyn till tid på dygnet och olika väderförhållanden. SPy+ implementerade den perfekta visuella upplevelse de ville uppnå och kunde testa över 10.000.000 färgkombinationer för att skapa den perfekta linsen.

HAPPY BOOST förstärker ALLA färger med 30% jämfört med blotta ögat samtidigt som vitbalansen bibehålls. Det innebär att föremål som är vita förblir vita. HAPPY BOOSTs närmaste konkurrent förstärker färgerna ojämnt med 15 % jämfört med blotta ögat. Vad är det som går förlorat? Ja, du gissade rätt.... vitbalans. Det innebär en onaturlig och orealistisk färgförstärkning.

Populära SPy glasögon med utbytbara linser

I vår samling av SPy goggles hittar du de mest populära modellerna med både sfäriska och cylindriska linser. Som SPy Raider med sin klassiska look i både herr- och damutförande. Eller satsa på maximal synlighet genom att välja en större modell SPy goggle som SPy Marauder eller Lagacy.

SPy goggles online på Snowboard.se

Letar du efter en bra SPy goggle? I vår samling av snowboardglasögon hittar du de coolaste modellerna. Vet du vilka SPy goggles du vill köpa? Beställ dem då säkert och snabbt online. Vill du hellre beundra SPy goggles i verkligheten? Kom då förbi vår snowboardbutik.

spy skibril