Anon Skyddsglasögon

Anon Köp skyddsglasögon

Letar du efter grymma Anon skidglasögon? Vill du ha maximal synlighet under dina vintersporter? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. Vi har en omfattande samling av Anon goggles för både män och kvinnor. Så, garanterat bra sikt med en Anon goggle!

Anon Skidglasögon med PERCEIVE-linser

Anon Skidglasögonen har bytt ut Sonar-linserna mot PERCEIVE-linser från och med säsongen 2021. Dessa linser har utvecklats speciellt för Anon och har ännu bättre kontrast. Förutom knivskarp sikt är linserna belagda, vilket gör att kondens hör till det förflutna. PERCEIVE-linserna står ut när förhållandena i backen blir sämre. Tricket är att fortsätta se djup, färger och kontrast när det är mindre ljus på himlen. På Anon har man lyckats mycket bra med detta trick och det återspeglas i kvaliteten på Anon goggles.

Magna-Tech® magnetiska linser

Vill du byta linser enkelt och supersnabbt? Kolla då in Anon goggles som har Magna-Tech. Linsen är fäst vid ramen med hjälp av flera starka magneter. Det gör att du enkelt och snabbt kan byta ut linsen mot t.ex. en lins för dåligt väder.

Modeller som Anon M3, M2 och Anon Sync har Magna-Tech®-systemet. Utöver dessa modeller finns även Anon m4 goggles tillgängliga på Snowboard.se.

Naturligtvis levereras dessa modeller med bonuslins så att du kan fortsätta åka snowboard eller skidor under alla förhållanden.

anon goggles

Anon skidglasögon för glasögonbärare

Alla skidglasögonmodeller på Anon är lämpliga för glasögonbärare. Detta är också känt som OTG. OTG står för Over The Glasses (över glasögonen). Med en exceptionell glasögonpassning kan det naturligtvis hända att skidglasögonen inte passar helt rätt.

anon skibril

Anon skidglasögon med sfärisk lins

En Anon skidglasögon med en sfärisk lins, även känd som en "konvex" lins, har fördelen att konvexiteten följer ögonens form. Detta gör att du kan se lite mer kontraster i snön. Populära modeller Anon skidglasögon med sfärisk lins är Anon M2 och M3.

Anon Skidglasögon med cylindrisk lins

Anon Skidglasögon med en cylindrisk lins, även känd som en "platt" lins, har fördelen att de ofta är lite billigare. Den främsta anledningen är att denna linsform helt enkelt är enklare att tillverka. En liten fördel med en cylindrisk lins jämfört med en sfärisk lins är att den är något mindre känslig för repor.

Anon Goggles passar perfekt till en snowboard- eller skidhjälm

Förutom en bra goggle Anon, letar du också efter en säker snowboardhjälm? Ta då en titt på Anon snowboardhjälmar. Dessa passar perfekt, vilket ökar komforten!

Varför beställa Anon goggles online på Snowboard.se

Vet du exakt vilken cool Anon goggle du vill köpa? Beställ dem då säkert och snabbt på Snowboard.se. Inom Sverige kommer vi att skicka Anon glasögon till dig mycket snabbt med PostNL och gratis! Vill du ha mer information om Anon goggles eller vill du prova dem? Besök vår snowboardbutik

Ta en titt på hela vår kollektion Anon Artiklar

anon bril