Bataleon

De senaste Bataleon produkterna på lager

Bataleon är naturligtvis känd för Triple Base Technology. Bataleon kommer ut med en serie vackra snowboardbindningar för 2023. Bindningarna frånBataleon matchar snowboardarna perfekt när det gäller funktioner och färger. Eftersom mycket kunskap från Rome har lagts in i bindningarna kan du säkert säga att kvaliteten och passformen kommer att vara bra!

bataleon

Tankarna bakom varumärket Bataleon

Bataleon är känt för sin 3BT-teknik. Denna Triple Base Technology ser till att du behåller precis lika mycket grepp som du är van vid med en traditionell camber men utan dess snagging nackdelar. Eftersom de använde "Sidekick" för att lyfta sidorna av tip och tail på snowboarden Bataleon, är kontaktpunkterna som ligger nära din snowboardbindning nu lätta att nå utan att brädan snappar.

Efter att länge ha arbetat med att hitta en bra 3D-form bredvid alla traditionella "platta" snowboards har de lyckats göra en riktig revolution. Nu ser man även stora varumärken som använder 3D-tekniker i sina snowboards.

Bataleon Köp i sidled

Du kanske funderar på att köpa en ny snowboard. Du har hört ryktas om att Bataleon är en fantastisk bräda. Det håller vi med om. Är du fortfarande osäker på om Bataleon passar dig? Besök vårt showroom och få råd om vilken typ av Bataleon snowboard som passar dig bäst. Dessutom erbjuder vi alltid en nöjdhetsgaranti. Är du inte helt nöjd efter en veckas snowboardåkning? Det är inget problem. Vi strävar alltid efter nöjda kunder. Kom tillbaka till vår butik och förklara vad du inte gillade med brädan. Vi kommer att leta efter en lösning tillsammans. Skulle du ändå vilja ha en annan bräda? Det är också möjligt. Du betalar då hyrespriset för brädan. Du får tillbaka det resterande beloppet och kan använda det för att välja en annan snowboard. Händer det ofta? Lyckligtvis inte. Vi har lång erfarenhet av Bataleon och vi testar regelbundet flera modeller så att vi kan ge dig rätt råd.

Köper du en snowboard hos oss? Sedan gör vi brädan helt pistklar. Vi polerar stålkanterna och förser brädan med ett nytt lager snowboardvax.

Bataleon Beställ online på Snowboard.se

Vet du exakt vilken Bataleon som passar din åkstil? Beställ då nu säkert och snabbt online. Vill du ha mer information eller är du osäker på vilken längd eller storlek som är bäst för dig? Kontakta oss gärna eller kom förbi vår snowboardbutik. Förutom Bataleon har vi även andra bra snowboardmärken. Läs allt om Bataleon här!

bataleon