Bataleon snowboards

De senaste snowboardarna från Bataleon

Den här säsongen har vi återigen en fantastisk samling snowboards från Bataleon i lager. Varje säsong uppgraderar vi och lägger till nya modeller. Har du någonsin hört talas om en Triple Base? Eller har du sett dessa brädor på RTL snowmagazine? Är du nyfiken på vilka fördelarna är? Vi visar dig gärna i vår butik.

Bataleon snowboards och deras unika 3BT

Bataleon har gjort sin egen grej sedan 2003. Det här året tog Bataleon sina första steg inom 3D-teknik för snowboardbygge. Alla Bataleon snowboards har camber och ofta upphöjda kanter, även kallade Sidekick, och en hel stålkant för att greppa. Bataleon fortsätter att driva på och leta efter nya utvecklingar för att göra snowboardåkning roligare för alla.

bataleon snowboards

Unik 3BT-form

Förutom den numera berömda 3BT har varje typ av snowboard också sin egen form. Alla har en traditionell camber i mitten av brädan. Därefter skiljer det sig åt mellan olika former och 3BT var och hur aggressiva de upprättstående stålkanterna är. Detta kommer att vara annorlunda för en true twin snowboard än för en riktad freeride snowboard.

De olika formerna och 3BT

  • Pow 3BT Mycket flyt tack vare mycket sidekick och en avsmalnande form.
  • Freeride 3BT Fokus på grepp och flyt
  • Freestyle 3BT Så mångsidig som möjligt med en något längre nose än tail
  • Twin 3BT Bredare center för stabilitet
  • Jib 3BT Perfekt för parken!

Bataleon Ond tvilling

I flera år parkens flaggskepp på Bataleon. Evil Twin har förbättrats år efter år. Denna full twin freestyle-snowboard känns hemma överallt och är lätt att styra. Men skenet bedrar, om du ger brädan en omgång går den som en raket! Så lär dig dina första svängar till din första double flip med en Evil Twin.

Känn dig bättre på en Bataleon snowboard för damer

Förutom många brädor för män har varumärket också en mycket stark kollektion av snowboards för kvinnor. Naturligtvis också utrustade med Triple Base Technology. Detta gör Bataleon mycket lämplig för att lära dig dina första svängar eller växa i självförtroende tills du har bemästrat varje pist. Svart till offpist. En av topparna för damer är Bataleon Feel Better.

bataleon snowboard

Bataleon Goliat

Tillsammans med Evil Twin är Goliath den mest populära snowboarden i deras samling. Brädan lever verkligen upp till sitt namn. Den riktade Twin-formen i kombination med kolfibertilläggen och den supersnabba sintrade basen gör Goliath till en riktig allrounder!

All Mountain Bataleon snowboards

Bataleon Thunder . Detta är en fantastisk all mountain/freeride snowboard för den avancerade åkaren. Baserad på Bataleon Storm, som har varit en toppbräda bland kvinnor i flera år. Både på och utanför pisten kommer brädan att utmana dig att få ut det mesta av din dag på berget!

Camel Two är också en Directional snowboard och sedan 2021 i samlingen av Bataleon. Camel 2 är en förbättrad version av den välkända Cameltoe och är den ultimata freeride all-mountain snowboarden. Tack vare POW 3BT och den avsmalnande formen är den rolig både i och utanför backen.

Testlab

Djupt inne i de österrikiska Alperna ligger Bataleon Mountain lodge. Här har de i åratal, vinter efter vinter, designat, testat, testat och åter testat nya former och typer av snowboards.

Garanti Bataleon snowboards

Bataleon ger en standardgaranti på 2 år på alla sina handgjorda snowboards. Det är dock bra att registrera din bräda på Bataleon efter köpet.

Vi på Sideways stöder 3BT-konstruktionssättet och delar Bataleon:s mission att det egentligen bara handlar om att ha kul på berget,"Smile! it's snowboarding".

Bataleon Snowboard set med bindningar

Letar du efter en Bataleon bräda med bindningar? Det kommer väl till pass. Vi har redan satt ihop ett antal kompletta Bataleon snowboarduppsättningar åt dig. Vi har gjort ett antal kombinationer av olika brädor med bindningar som passar ihop. Finns ditt favoritset inte med i listan? Eller föredrar du en Bataleon snowboard med Flow bindningar? Kontakta oss och berätta vilket snowboardset du föredrar. Vi kommer att ge dig ett bra set-pris.

bataleon snowboards

Köp din Bataleon snowboard på Snowboard.se

Du kanske funderar på att köpa en ny snowboard. Du kanske har hört genom ryktet att Bataleon är en fantastisk bräda. Det håller vi med om. Är du fortfarande osäker på om en Bataleon snowboard är rätt för dig? Kom till vårt showroom och låt oss ge dig råd om vilken typ av snowboard som passar dig bäst. Dessutom erbjuder vi alltid en nöjdhetsgaranti. Är du inte helt nöjd efter en veckas snowboardåkning? Det är inget problem. Vi strävar alltid efter nöjda kunder. Kom tillbaka till vår butik och förklara vad du inte gillade med brädan. Vi kommer att leta efter en lösning tillsammans. Skulle du ändå vilja ha en annan bräda? Det är också möjligt. Du betalar då endast hyrespriset för så länge du har använt brädan. Det resterande beloppet kan du använda för att välja en annan snowboard. Händer det ofta? Lyckligtvis inte. Vi har lång erfarenhet av Bataleon snowboards och vi testar regelbundet flera modeller så att vi kan ge dig bra råd.

Köper du en snowboard hos oss? Sedan gör vi brädan helt pistklar. Vi polerar stålkanterna och ger brädan ett nytt lager varmvax.

bataleon-logo

Bataleon Beställ snowboards online

Har du hittat din favorit-snowboard Bataleon i rätt längd på vår webbplats? Är du inte från vår snowboardbutik? Beställ då din bräda snabbt och säkert i vår webbshop. Säker betalning med postförskott, kreditkort eller Ideal. Alla beställningar som görs före 17:00 skickas samma dag med PostNL.

Kolla in vår kompletta snowboardkollektion