Jones snowboards

Jones Köp snowboard

På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe om du letar efter en Jones snowboard. Vi har de mest populära modellerna från Jones snowboardkollektion. Letar du efter en all mountain eller freestyle snowboard? Välj då Jones Mountain twin eller Twin Sister. Är du mer ute efter en freeride-snowboard och gillar du att köra i puder när det är möjligt? Då ska du välja Jones Frontier eller Flagship.

Jones snowboard

Varför välja en Jones snowboard?

Jones snowboards är ett populärt val bland snowboardåkare på grund av deras höga kvalitet, innovativa teknik och fokus på hållbarhet. När sökordet "Jones snowboard" nämns finns det flera anledningar till varför snowboardåkare väljer Jones.

För det första är varumärket känt för sin kompromisslösa inställning till prestanda och design. Jones snowboards är designade och testade av den professionella snowboardåkaren Jeremy Jones, som är känd för sin äventyrliga och banbrytande stil.

Jones snowboards använder avancerade material och konstruktionsmetoder för att ge optimal prestanda i en mängd olika terrängförhållanden. De är utformade för offpistäventyr, utforskning av backcountry och freeride-stil.

Dessutom är Jones engagerad i hållbarhet och miljövänlig produktion. De använder ekologiska material och tekniker för att minska sin påverkan på miljön.

Med en Jones snowboard kan snowboardåkare njuta av responsiv hantering, utmärkt grepp i isiga backar och mjuka svängar i pudersnö. Fokus på kvalitet och prestanda gör Jones snowboards till ett favoritval för både erfarna snowboardåkare och äventyrliga nybörjare som vill tänja på sina gränser.

De bästa Jones snowboardarna för friåkare

Är du en Die Hard freeride snowboardåkare och letar efter en Jones snowboard som är snabb och stabil? Flaggskeppet i Jones -kollektionen är Flagship. Den här snowboarden från Jones är ett känt namn i snowboardvärlden när det gäller prestanda. Flagship garanterar hastighet, flyt, kontroll och direkthet. Brädan är styv i längd som i torsion. Detta kan orsaka problem för en nybörjare. Du kommer verkligen att behöva arbeta med Flasghip.

Har du lite mindre erfarenhet eller vill du bara ha en mer avslappnad åktur nerför berget? Då är Jones Frontier det bästa valet. Frontiers flex är bara lite mjukare. Men underskatta inte brädan. Både på pisten och offpisten står sig brädan utan problem.

Jones snowboards

En snowboard för all-mountain freestylers

Förutom de välkända freeride-modellerna har Jones snowboards också ett antal freeride-stunners i sin samling. Tänk bara på Jones Mountain Twin och Twin Sister. Dessa snowboards har en 3D Contour-bas. Nosen och tailen har en spoon. Det innebär att kanterna i tip och tail kommer upp. Du kan jämföra det med en sked. Detta gör att brädan styr ännu bättre. Dessa brädor har också bättre flyt i pulver.

Jones snowboard

Vilka är fördelarna med en Jones snowboard?

Jones snowboards erbjuder många fördelar för snowboardåkare på alla nivåer, vilket gör dem till ett förstahandsval i vintersportvärlden.

  1. Prestanda: Jones snowboards är designade av den professionella snowboardåkaren Jeremy Jones, vilket garanterar oöverträffad prestanda i en mängd olika terrängförhållanden. De erbjuder responsiv hantering, stabilitet och precision under åkningen.
  2. Hållbarhet: Varumärket Jones är engagerat i hållbarhet och använder miljövänliga material och produktionsmetoder. Detta gör att snowboardåkare kan njuta av sina äventyr i naturen utan skuldkänslor.
  3. Teknik: Jones snowboards använder innovativ teknik, t.ex. 3D Base Contour och Traction Tech, som ger åkarna bättre grepp och kontroll, särskilt i utmanande förhållanden som puder.
  4. Mångsidighet: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren freerider erbjuder Jones ett brett utbud av snowboards för olika åkstilar och nivåer, så att alla kan hitta den perfekta brädan.
  5. Fokus på backcountry: Jones är känt för sitt fokus på backcountry och freeride-åkning, vilket gör varumärket älskat av äventyrliga snowboardåkare som gillar att åka utanför allfarvägarna.

Kort sagt, med en Jones snowboard får du en högkvalitativ, hållbar och mångsidig snowboard som hjälper dig att få ut det mesta av din snowboardupplevelse.

Jones snowboards med bindningar

Vi erbjuder även kompletta Jones snowboards med bindningar. Kombinera din favorit Jones snowboard med en matchande snowboardbindning. Now Bindings har tillsammans med Jones Snowboards tagit fram bindningar som passar brädorna perfekt. Föredrar du Flow -bindningar eller Burton -bindningar på din Jones -snowboard? Då ordnar vi det åt dig. Kontakta oss eller kom förbi vår snowboardbutik. Vi ger dig gärna råd om vilken typ av Jones snowboard som passar dig bäst. Har du gjort ditt val? Då anpassar vi snowboardbindningarna till din bräda, så att du inte behöver oroa dig för det. Slutligen vaxar vi din bräda manuellt med varmt vax och ett vaxjärn.

Förutom snowboarduppsättningar från Jones har vi också flera erbjudanden från andra märken. Är du nyfiken? Ta en titt på våra snowboardbindningar.

Jones Beställ din snowboard online på Snowboard.se

Beställ din nya snowboard Jones säkert och snabbt på Snowboard.se. Vi skickar din snowboard snabbt och kostnadsfritt. Vill du hellre se vår snowboardkollektion i verkligheten? Kom då förbi vår snowboardbutik i Oldenzaal. Vi är lätta att nå och du kan parkera din bil gratis.

Ta en titt på hela vår kollektion av snowboards från de bästa varumärkena. Jones!