Nitro

Nitro snowboards

Välkommen till en värld av Nitro

Nitro är ett ledande snowboardmärke som har tillverkat högkvalitativa snowboards, snowboardpjäxor och bindningar i över 30 år. Nitro grundades 1990 av den professionella snowboardåkaren Thomas Delago från Österrike. Sedan dess har Nitro blivit ett av de populäraste snowboardmärkena inom snowboardindustrin.

Nitro Nitro är känt för sin innovativa utveckling och exceptionella prestanda hos sina produkter. består av ett team av professionella snowboardåkare och designers som arbetar tillsammans för att skapa snowboardprodukter anpassade till de specifika behoven hos åkare på alla nivåer, från nybörjare till experter. Nitro erbjuder ett brett utbud av snowboards, inklusive all-mountain, freestyle, freeride och split boards, för alla åkstilar.

Nitro Nitro är mer än bara ett snowboardmärke. är en gemenskap av passionerade snowboardåkare som vill tänja på gränserna för vad som är möjligt på berget. Nitro sponsrar också ett team av professionella snowboardåkare från hela världen, som representerar varumärket vid tävlingar, evenemang och i media. Dessutom organiserar Nitro ett antal evenemang och tävlingar. Ta en titt på hela vår kollektion av Nitro snowboards, Nitro bindningar och Nitro snowboardstövlar.

Nitro är ett hållbart snowboardmärke

Snowboardens miljöpåverkan är välkänd på Nitro. Det är därför Nitro är engagerad i hållbarhet, vilket skiljer dem från sina konkurrenter. Till exempel har Nitro vidtagit åtgärder för att minimera sitt ekologiska fotavtryck. Nitro försöker använda miljövänliga material i sina produkter så mycket som möjligt och samarbetar med organisationer som POW, Protect Our Winters.

nitro

Nitro köp online på Snowboard.se

Letar du efter produkter från Nitro? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. I vår kollektion hittar du de vackraste och bästa modellerna från Nitro. Vet du exakt vilken modell, längd eller storlek du behöver? Beställ den då snabbt och säkert online. Behöver du mer information eller vill du se Nitro kollektionen i verkligheten? Kom till vår snowboardbutik.

Nitro