Nitro snowboards

nitro snowboards

Nitro Köp snowboard

Letar du efter en bra Nitro snowboard? På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe om du letar efter en Nitro snowboard. Vi har de mest populära modellerna från Nitro snowboardkollektion. Letar du efter en all mountain- eller freestyle-snowboard? Välj till exempel Nitro Team. Är du mer ute efter en freeride-snowboard och gillar du att köra i puder när det är möjligt? Då ska du välja en Nitro Magnum till exempel.

Varför välja en Nitro snowboard?

En Nitro snowboard är synonymt med kvalitet. Från de material som används till design- och tillverkningsprocesser, Nitro snowboards sätter ett högt värde på kvalitet och hållbarhet i varje aspekt av deras snowboards. Här är några anledningar till varför du ska välja en Nitro snowboard.

nitro snowboards

En Nitro snowboard är tillverkad av högkvalitativa material

Varje Nitro snowboard är tillverkad av de bästa materialen. Företaget Nitro snowboards använder lätta och hållbara material som kolfiber, kevlar och Triax glasfiber, vilket ger styrka och stabilitet samtidigt som vikten hålls nere till ett minimum. Dessutom har de flesta Nitro snowboards en sintrad bas. Fördelen med detta är att Nitro snowboards absorberar mycket vax och glider ganska hårt

Varje Nitro snowboard har en innovativ design

Varje Nitro snowboard är designad med innovation i åtanke. Nitro snowboards har utvecklat ett antal egenutvecklade tekniker, som Cam-Out Camber och Powerlite Core, som ger åkarna bästa möjliga prestanda och kontroll. Genom intensivt samarbete med professionella snowboardåkare utvecklas och förfinas dessutom Nitro snowboards så att varje Nitro snowboard är optimerad för åkarens behov.

nitro snowboard

Nitro snowboards utvecklas med precision och omsorg

Varje Nitro snowboard utvecklas och tillverkas med precision och omsorg. Nitro Snowboards använder toppmoderna maskiner för att säkerställa att varje Nitro snowboard tillverkas enligt exakta specifikationer, och deras högteknologiska pressar och formar säkerställer att varje Nitro snowboard är konsekvent i sin konstruktion. Nitro Snowboards utför också rigorösa kvalitetskontroller för att säkerställa att varje bräda uppfyller deras höga standarder innan en Nitro snowboard kommer ut i butikerna.

Nitro snowboards tillverkas på ett hållbart sätt

Alla Nitro snowboards är byggda för att hålla länge. De material som används är utformade för att tåla det slitage som uppstår vid snowboardåkning. Dessutom använder Nitro Snowboards avancerade tillverkningstekniker för att säkerställa att varje Nitro snowboard är och förblir stark och motståndskraftig. Nitro Snowboards ger också en garanti på sina produkter, så att kunderna kan vara säkra på att deras köp är skyddat.

Nitro Beställ din snowboard online på Snowboard.se

Du kan beställa din nya snowboard Nitro enkelt och snabbt på Snowboard.se. Vi skickar brädan snabbt och kostnadsfritt. Du kan också dra nytta av vår kostnadsfria vaxningsservice. Vill du hellre se vår snowboardkollektion personligen? Kom då förbi vår snowboardbutik. Vi är lätta att nå och du kan parkera din bil gratis.

Ta en titt på hela vår kollektion av snowboards från de bästa varumärkena. Nitro!