Pro-Tec-hjälmar

Pro-tech snowboardhelm

Allt om Pro-Tech snowboardhjälmar

Letar du efter en ny snowboardhjälm? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. Funderar du på en Pro-Tec snowboardhjälm? Läs då vidare! Pro-Tec är ett välkänt varumärke i världen av snowboardskydd. Pro-Tec har tillverkat högkvalitativa snowboardhjälmar för män och kvinnor i över 40 år. Alla Pro-Tecs snowboardhjälmar är utformade för att hålla åkarna säkra och skyddade när de njuter av livet i och utanför backarna och i parken.

pro-tec snowboard helm

Pro-Tec-hjälmar för maximalt skydd och komfort.

Protecs snowboardhjälmar är tillverkade av olika material med säkerhetsfunktioner, inklusive EPS-skumfoder och ABS-ytterskal. Dessa två lager ger utmärkt skydd mot stötar och slag. Alla Pro-tec-hjälmar är dessutom utformade för att ge maximal ventilationsförmåga. Detta håller åkarna svala och bekväma på berget.

Pro-Techs snowboardhjälmar kännetecknas av olika stilar. Från klassisk "skate-liknande" stil till elegant och modern design.

Varför välja Pro-Tec snowboardhjälmar

En av de främsta fördelarna med Pro-Tec-hjälmar är deras engagemang för hållbarhet. Pro-Tech är medlem i Sustainable Apparel Coalition och använder huvudsakligen miljövänliga material i sina snowboardhjälmar, t.ex. återvunnen plast och ekologisk bomull.

Pro-Tecs snowboardhjälmar är ett utmärkt val för åkare som värdesätter säkerhet och skydd på berget. Med dessa högkvalitativa snowboardhjälmar erbjuder Pro-Tec den utrustning de behöver för att njuta av en lång dag på berget på ett säkert och bekvämt sätt.

pro-tec helmen

Köp Pro-Tec snowboardhjälm online

Bra att du hittade oss när du letade efter en ny Pro-Tec snowboardhjälm. Vet du exakt vilken storlek och modell du vill ha? Beställ då Pro-Tec-hjälmen säkert och snabbt online i vår webbshop. Vill du hellre se eller prova hjälmarna i verkligheten? Kom till vår snowboardbutik.

Kolla in hela vår kollektion av snowboardhjälmar.