TSG skydd

TSG protectie

Allt om TSG protection

TSG protection är ett ledande varumärke inom snowboardskydd och har specialiserat sig på design och tillverkning av högkvalitativa skydd för actionsporter. TSG protection grundades 1988 i Schweiz och har sedan dess fått ett gott rykte som en pålitlig tillverkare av snowboardskydd som kombinerar komfort, säkerhet och stil.

TSG Snowboardskydd

I vår kollektion TSG snowboard protection hittar du olika typer av skydd, bland annat snowboardhjälmar, ryggskydd och Crashpants. TSG arbetar nära professionella snowboardåkare och designers för att utveckla snowboardskydd som uppfyller snowboardåkarnas specifika behov.

TSG snowboardhjälmar

En av de viktigaste produkterna i vår TSG -kollektion är TSG snowboardhjälmar. TSG tillverkar hjälmar i olika stilar och storlekar för kvinnor och män. Dessa TSG hjälmar är utformade för att vara bekväma och väl ventilerade så att snowboardåkare kan vara väl skyddade under långa perioder utan att överhettas eller förlora komforten. Dessutom är TSG snowboardhjälmar utrustade med olika säkerhetsfunktioner, t.ex. ett hårt ytterskal och ett mjukt innerskal som absorberar stötar och minskar risken för slag mot huvudet.

TSG snowboard protectie

TSG Skydd för snowboardåkning

Förutom snowboardhjälmar erbjuder TSG protection även olika typer av skydd för snowboardåkning. Av erfarenhet vet du förmodligen att en bra TSG crash pant eller ryggskydd inte bör saknas i din snowboardutrustning. Speciellt för nybörjare rekommenderas en crash pant. Åker du regelbundet offpist eller dyker in i funparken? Då är ett ryggskydd ett måste.

TSG Protection erbjuder ett hållbart skydd.

En annan viktig aspekt av TSG Protection är deras fokus på hållbarhet. Företaget har åtagit sig att minimera sin påverkan på miljön genom att använda återvunna och miljövänliga material och processer. TSG Protection är också medlem i Fair Wear Foundation, en organisation som arbetar för att förbättra arbetsvillkoren inom klädindustrin.

TSG protectie

Varför välja TSG protection?

Det finns flera anledningar till att snowboardåkare väljer att använda TSG protection. För det första har TSG Protectie en lång historia av att tillverka högkvalitativa produkter som är utformade med säkerhet, komfort och stil i åtanke. Detta säkerställer att du med deras produkter är väl skyddad från farorna med extremsporter som snowboardåkning.

Dessutom är TSG Protection ett varumärke som värdesätter innovation och forskning. Företaget arbetar ständigt med att förbättra sina produkter och utveckla ny teknik som bidrar till ännu bättre skydd. Som ett resultat kan du vara säker på att med TSG Protection använder du alltid de senaste och bästa skyddsprodukterna.

Kort sagt, TSG snowboard protection är ett pålitligt och innovativt varumärke som erbjuder högkvalitativt sportskydd för snowboardåkare. Med produkterna från TSG kan du vara säker på att du är väl skyddad mot farorna med dessa extrema sporter och att du kan åka i backen med tillförsikt.

TSG Köp skydd

Letar du efter TSG skydd för att komplettera din snowboardutrustning? Då är Snowboard.se rätt plats att vara på. I vår snowboardskyddskollektion hittar du en fin samling TSG -skydd. Vet du exakt vad du vill ha? Beställ då online snabbt och säkert. Behöver du mer information eller vill du se produkterna i verkligheten? Kom till vår snowboardbutik.