Snowboardöverdrag

Köp skydd för snowboard

Som inbiten snowboardåkare är du naturligtvis rädd om din egen snowboard. Därför är det mycket viktigt att du förvarar och transporterar din bräda säkert i ett snowboardfodral av hög kvalitet. Letar du efter en lämplig snowboardväska? Då är Snowboard.se rätt ställe att vara på. Vår omfattande kollektion erbjuder ett brett utbud av snowboardfodral från välkända varumärken som Dakine, Burton och Amplifi.

Vad bör du tänka på när du köper en snowboard sleeve?

En snowboard sleeve är ett oumbärligt tillbehör för alla snowboardåkare som ger sig ut på snöäventyr. Det är inte bara ett bekvämt sätt att transportera din värdefulla snowboard, utan ser också till att din bräda är väl skyddad från skador under transporten. När du ska välja rätt snowboardskydd finns det flera viktiga aspekter att ta hänsyn till. I denna omfattande guide kommer vi att diskutera alla viktiga faktorer så att du kan göra ett välgrundat val när du väljer det perfekta snowboardöverdraget som passar dina behov.

 1. Storlek och passform: Det är viktigt att se till att snowboardfodralet är tillräckligt stort för att passa din snowboard bekvämt, inklusive bindningar och andra tillbehör. En bra riktlinje är att välja en sleeve som är minst 5 till 10 centimeter längre än din snowboard. Då får du tillräckligt med utrymme för att förvara din snowboard på ett säkert sätt.
 2. Slitstyrkaoch material: Välj ett snowboardöverdrag tillverkat av ett robust och slitstarkt material, t.ex. nylon eller polyester. Ett slitstarkt överdrag skyddar din snowboard från skador under resan. Vissa överdrag har också en vattenavvisande beläggning som skyddar brädan mot fukt och snö.
 3. Skyddande foder: Ett snowboardfodral av hög kvalitet bör ha tillräckligt med foder för att skydda din bräda från stötar och slag under transporten. Välj ett fodral med tjockt foder på insidan för att skydda din snowboard från eventuella skador.
 4. Bärremmar och handtag: Se till att snowboardfodralet har praktiska bärremmar och handtag så att du enkelt kan bära eller transportera det. Vissa skydd har justerbara axelremmar så att du kan bära det på ryggen som en ryggsäck, vilket kan vara praktiskt för långa sträckor.
 5. Hjul: Överväg att välja ett snowboardöverdrag med hjul för extra bekvämlighet, särskilt om du måste gå mycket på flygplatser eller manövrera ditt överdrag över ojämn terräng.
 6. Extra förvaringsfack: Kontrollera om överdraget har extra förvaringsfickor och fack. Dessa är användbara för förvaring av snowboardtillbehör som handskar, goggles, valla och andra personliga saker.

Snowboardhoes

snowboardhoes kopen

Varför är det viktigt med ett snowboardöverdrag?

Ett snowboardöverdrag är viktigt av flera skäl:

 1. Skydd: Ett snowboardöverdrag skyddar din snowboard från skador under transporten, t.ex. repor, bucklor och brott. Detta är särskilt viktigt om du tar med dig din snowboard när du reser, till exempel med flyg, tåg eller bil.
 2. Säkerhet: Om du förvarar din snowboard i ett skydd förhindrar du att snowboardens vassa kanter oavsiktligt skadar dig eller andra. Det ger också en säkrare förvaring när du inte använder snowboarden hemma.
 3. Bekvämlighet: Ett snowboardöverdrag gör det mycket enklare att bära och transportera din snowboard. Det har handtag och bärremmar som gör det bekvämare att lyfta och bära, särskilt om du måste resa långa sträckor.
 4. Väderskydd: Vissa snowboardöverdrag är vattentäta eller vattenavvisande, vilket skyddar din snowboard från fukt och snö när du transporterar eller förvarar den utomhus.
 5. Längre livslängd: Genom att skydda din snowboard ordentligt med ett överdrag förlänger du dess livslängd. På så sätt kan du njuta av din snowboard längre och behöver inte investera lika ofta i reparationer eller byten.

Kort sagt, ett snowboardöverdrag är nödvändigt för att hålla din snowboard säker och i gott skick, både under transport och förvaring. Det ger skydd, bekvämlighet och förlänger livslängden på din snowboard.

Beställ snowboardpjäxor online

Har du redan sett ett snyggt snowboardfodral i vår webbshop? Beställ den då snabbt och enkelt online. Vi skickar den till dig gratis. Vill du hellre se väskorna i verkligheten? Besök då vår snowboardbutik. Vår butik är lätt att nå och du kan parkera din bil gratis.