Skruvar

Skruvar för snowboardbindningar

Den del av din utrustning som kanske oftast glöms bort är skruvarna till dina snowboardbindningar. Därför kan det inte skada att ha med sig några skruvar som reserv på snowboardresan. Dessutom kan skruvarna vibrera loss efter några år när gänglåsningsmedlet är utslitet.

Byte av skruvar till snowboardbindningar

När du regelbundet skruvar loss bindningarna från din snowboard kan du tappa bort skruvarna eller skada skruven eller huvudet. Kontrollera därför alltid i god tid innan du ger dig ut på en vintersportresa att din utrustning fortfarande är komplett och fungerar som den ska. Är skruvarna inte längre bra? Byt då omedelbart ut skruvarna mot nya. Detta förhindrar att dina bindningar vibrerar löst efter en halv dag med snowboardåkning.

snowboard binding schroeven

Köp reservskruvar snowboardbindningar online

På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe för att köpa snowboard- och snowboardbindningsdelar som skruvar. Beställ snabbt och säkert online så levererar vi din beställning snabbt via PostNL. Vill du hellre besöka vår snowboardbutik för att se hela vår kollektion? Då är du varmt välkommen. Vi är lätta att nå och parkering är gratis.