Union bindningar

Union Köp bindningar

Letar du efter en fin uppsättning Union bindningar? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se! I vår kollektion hittar du de nya Union bindningarna för både herr och dam i de snyggaste och nyaste färgerna. Vet du redan vilken Union bindning som passar din åkstil eller passar perfekt till din snowboard? Ta då en titt på de senaste bindningarna från Union.

Historien bakom Union bindningar

Union Binding Company är världsledande inom produktion och utveckling av snowboardbindningar. Fler och fler snowboardåkare runt om i världen litar på Union mer än något annat bindningsmärke på marknaden. På Union handlar allt om fokus och engagemang. Mottot "Stronger" står inte bara för produkten - det representerar alla aspekter av företaget.

Union Bindings grundades 2005 av Martino Fumagalli och George Kleckner i Seattle, Washington. Med stor erfarenhet från sina tidigare jobb på Northwave/Drake kände de att det var dags för ett nytt och fräscht varumärke för snowboardbindningar på snowboardmarknaden. De exploderade på snowboardscenen med en extremt hållbar och bergsäker bindning. Än idag är företaget oberoende och ägs av de anställda som är dedikerade till Union bindningar.

union snowboard bindingen

Vilken storlek på Union bindningar behöver jag?

Innan du beställer nya Union bindningar är det viktigt att bestämma rätt storlek. Titta först noga på den storlek som anges i din snowboardkänga. Storlekarna för herrmodeller är S, M och L. Storlek S är 37-41 och storlek M är 40-43. Storlek L är den största storleken och går från 43 till större.

Storleken på Union bindningar för damer är något annorlunda. Storlek S går från 34-37 och storlek M från 41.

Alla Union bindningar kan anpassas perfekt till pjäxan. Möjligheterna är oändliga, så du kan alltid få dina snowboardpjäxor centrerade i din bindning.

Fördelar med Union bindningar

Union bindningar erbjuder en rad fördelar som är viktiga för både nybörjare och erfarna snowboardåkare. Dessa bindningar är kända för sin utmärkta prestanda och komfort, vilket gör dem till ett favoritval bland snowboardåkare på alla nivåer.
En av de största fördelarna med Union bindningar är deras hållbarhet och kvalitet. De tillverkas av högkvalitativa material och avancerad teknik, vilket resulterar i bindningar som klarar de tuffa förhållandena vid snowboardåkning och håller länge.
Dessutom erbjuder Union bindningar en exakt och responsiv passform. Med olika justeringsmöjligheter kan du anpassa bindningarna efter dina egna preferenser och din egen stil, vilket ger dig full kontroll över din snowboard. Den exakta passformen ger en omedelbar rörelseöverföring, så att du kan styra, carva och utföra trick utan ansträngning.
Komforten hos Union bindningar är också anmärkningsvärd. Med ergonomiskt utformade remmar och dämpningssystem ger de en behaglig åkupplevelse, även under långa dagar på berget. Du kan lita på att dina fötter får bra stöd och att alla stötar absorberas.

Slutligen finns Union bindningar i olika modeller och stilar, så att du kan välja den perfekta bindningen som passar dig. Oavsett om du är en freestyler, freerider eller all-mountain snowboardåkare finns det en Union -bindning som passar dina behov och hjälper dig att få ut det mesta av din snowboardupplevelse.

snowboard bindingen union

Vad gör Union bindningar så populära?

I stort sett alla komponenter som ingår i Union bindningar tillverkas internt. Det innebär att den teknik som ingår i dessa bindningar inte kan hittas någon annanstans. Union är känt som ett hållbart företag som tillverkar kvalitetsutrustning som fortsätter att fungera även under tuffa förhållanden, men som inte kompromissar med komforten. Under årens lopp har Union utvecklat flera nya material, t.ex. extruderat aluminium, injicerat magnesium eller maskinbearbetad Coring™. Resultatet är att Union:s bindningar är lättare, mer responsiva och mer hållbara än andra bindningar på marknaden. Forged Carbon tänjer också på gränserna när det gäller styrka och vikt.

De mest populära bindningarna för snowboard Union

De mest populära modellerna av Union bindningar definieras ofta av deras mångsidighet, prestanda och anpassningsförmåga till olika åkstilar. En av de mest populära modellerna är Union Force-bindningen. Med sin hållbarhet, responsiva passform och utmärkta dämpning är Force en favorit bland både nybörjare och erfarna snowboardåkare. Bindningen ger pålitlig prestanda i olika terränger och passar för freestyle-, freeride- och allmountainåkare.

En annan populär modell är bindningen Union Atlas. Denna bindning är känd för sin styvhet och responsivitet, vilket gör den idealisk för aggressiv carving och snabba nedförsbackar. Atlas erbjuder också tillräckligt med dämpning för att absorbera stötar, vilket säkerställer en smidig åkning på ojämnare underlag.

För freestyle-entusiaster är bindningen Union Contact ett mycket omtyckt alternativ. Med sin lätta vikt och flexibla design är Contact perfekt för att utföra trick och hopp i parken. Den minimala kontakten med brädan ger en direkt och naturlig brädkänsla.

Slutligen är bindningen Union Strata populär bland snowboardåkare som föredrar en bindning som passar för både freestyle och freeride. Med sin justerbara flex och bekväma passform erbjuder Strata mångsidighet och kontroll under olika förhållanden.

Dessa modeller är bara några exempel på de populära bindningarna från Union. Varje bindning har unika egenskaper som passar olika åkstilar och preferenser. Vi rekommenderar att du funderar över vilka funktioner som bäst passar din snowboardupplevelse innan du gör ditt val. Med Union bindningar kan du lita på högkvalitativ prestanda och en fantastisk åkupplevelse, oavsett vilken modell du väljer

Union Beställ bindningar online på Snowboard.se

Vet du redan vilka Union bindningar som passar dig bäst? Beställ dem då snabbt och säkert på Snowboard.se. Vi levererar Union bindningarna snabbt och kostnadsfritt till din dörr. Behöver du mer information eller vill du veta vilken modell som passar dig bäst? Eller vill du helt enkelt se bindningarna i verkligheten? Kom då förbi vår snowboardbutik. Vår butik är lätt att nå. Och du kan parkera din bil gratis.

Ta en titt på hela vår kollektion av snowboardbindningar

union snowboard bindingen