NOW obligationer

Allt om Now-bindningar

NOW fokuserar på att skapa innovativ och relevant teknik för dagens snowboardåkare. Now är ett företag som ägs av snowboardåkare och är dedikerade till att förbättra snowboardåkning genom sina produkter och övertygelser.

JF Pelchat grundades 2010 av en före detta professionell snowboardåkare och medlem i det ökända gänget. Han insåg att bindningens mekanik och funktion inte hade förändrats sedan den introducerades. Han ville förbättra bindningens funktion och gick till sitt garage och designade ett nytt koncept som skulle förändra idén om bindningsteknik för alltid. För Now bindings handlar det alltid om att gå mot strömmen genom att förändra bindningsdesignen och skapa en produkt som tar åkarna till nästa nivå. Det du kan förvänta dig av Now-bindningar är en enkel och responsiv åkning, minskad trötthet i fötterna och åkkomfort.

NOW bindingen

Fördelar med NOW-bindningar

NOW bindings NOW-bindningar erbjuder flera fördelar för snowboardåkare, vilket gör dem till ett populärt val för både nybörjare och erfarna åkare.

  1. Skate-Tech-teknik: NOW är känt för sin innovativa Skate-Tech-teknik, som är inspirerad av rörelsen hos en skateboardtruck. Tekniken använder en svängpunkt under bindningarna, vilket gör att bindningarna kan luta och rotera smidigt. Detta säkerställer naturliga rörelser och förbättrad respons vid snowboardåkning.
  2. Energiöverföring: NOW:s Skate-Tech-teknik förbättrar energiöverföringen från åkaren till snowboarden. Detta ger bättre kontroll och prestanda, så att snowboardåkare kan göra svängar lättare och reagera snabbare på förändrade förhållanden på berget.
  3. Komfort och dämpning: NOW bindings har en EVA-fotbädd och ett dämpningssystem som ger en bekväm och stötdämpande åkning. Detta minskar tröttheten och hjälper till att förebygga skador, särskilt under långa dagar i backen.

NOW snowboard bindingen

4. Justerbarhet: NOW bindings är utformade med justerbara komponenter, inklusive remmar och highbacks. Detta gör att bindningarna kan anpassas till åkarens specifika behov och preferenser, vilket säkerställer en personlig passform och optimal prestanda.

5.Hållbarhet: NOW bindings är tillverkade av högkvalitativa material och med omsorg om detaljerna, vilket gör dem hållbara och tåliga för intensiv användning på berget. Snowboardåkare kan lita på att NOW bindings är robust och tillförlitlig för långvarig användning.

6.Innovativ design: NOW är känt för sin innovativa och iögonfallande design. Bindningarna finns i olika färger och stilar, vilket gör att snowboardåkare kan uttrycka sin personliga stil i och utanför backen.

Kort sagt, NOW bindings erbjuder avancerad teknik, förbättrad respons, komfort och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för snowboardåkare som letar efter högkvalitativa bindningar för en optimal snowboardupplevelse.

Now-bindningar med SkateTech

Varje Now-bindning har SkateTech. Det är också det som gör Now-bindningarna så unika. Men vad är egentligen SkateTech? SkateTech är inspirerat av hur lätt och effektivt en skateboard snurrar. Now-bindningar med SkateTech efterliknar både funktion och beskrivning av skateboardtruckar. "Hanger" överför kraftfullt energi från remmarna till bushings och kanter på din snowboard. Kinpin fungerar som en stödpunkt eb ökar denna energi genom hävstångseffekt. Traditionella bindningar minskar energiöverföringen genom att bocka basplattan, vilket tvingar dig att dra åt dina remmar hårdare, luta dig framåt mer eller använda högre och styvare highbacks. Allt detta leder till ökad trötthet och fotsmärta. Nu går bindningarna förbi mitten av snowboarden och riktar energin rätt upp och ner till snowboardens kanter. Now-bindningar överför helt enkelt mer kraft till brädan med mindre arbete, vilket innebär att dina fötter förblir mer avslappnade och bekväma längre.

Beställ Now-bindningar online

Letar du efter en uppsättning Now-bindningar? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. I vår butik hittar du en stor samling av de vackraste modellerna av Now-bindningar för både män och kvinnor. Du kan enkelt och snabbt filtrera efter åkstil, nivå och flex för att hitta den bästa Now-bindningen för dig. Gör din beställning före 16:00? Då skickar vi din Now-bindning redan samma dag!

Kolla in hela vår kollektion av snowboardbindningar