Remmar

Byte av remmar på snowboardbindningar

Det finns inget mer irriterande än att i backen upptäcka att remmarna på dina strap-bindningar är utslitna eller trasiga. Kontrollera alltid i god tid före skidresan att dina bindningar fortfarande är kompletta och att allt fortfarande fungerar som det ska.

När du märker att tandningarna på dina band är utslitna är det lämpligt att byta ut dem i tid. Gör du det för sent? Då kanske du missar en hel dag i backen. Du måste leta efter reservremmar på plats. Dyrbar tid som du mycket hellre skulle ha tillbringat i backen.

Tyvärr är inte alla remmar universella. Varje märke har sin egen tjocklek, bredd och antal tandningar. I vårt sortiment hittar du remmar från olika märken. När du köper nya band, se till att märket matchar märket på dina bindningar. I vår kollektion hittar du band från Flow, Rome, Union och Burton. Har vi inte rätt band för dig på lager? Då är du välkommen att kontakta oss så kan vi leta åt dig.

snowboard bindingen straps

Reservremmar snowboardbindningar online

På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe för snowboardbindningar och alla typer av andra bindningsdelar för snowboards. Beställ online så levererar vi dina reservdelar säkert och snabbt via PostNL. Vill du hellre besöka vår snowboardbutik för att se hela vårt sortiment av snowboards? Du är mer än välkommen! Vi är lätta att nå och parkering är gratis.