ThirtyTwo Snowboardstövlar

ThirtyTwo snowboardskor

ThirtyTwo snowboardskor är resultatet av en passion för snowboardåkning och innovation. Varumärket grundades 1995 av snowboardåkare för snowboardåkare, med målet att skapa skor som tar prestanda och komfort till nya höjder.
Bakgrunden till ThirtyTwo är behovet av högkvalitativa snowboardkängor som är särskilt utformade för snowboardåkarnas krävande behov. Grundarna ville skapa ett varumärke som erbjuder den perfekta balansen mellan funktionalitet, stil och hållbarhet. Med många års erfarenhet från snowboardbranschen och en djup förståelse för sporten började de utveckla pjäxor som uppfyllde dessa kriterier.
Genom kontinuerlig innovation och samarbete med professionella snowboardåkare har ThirtyTwo etablerat sig som ett ledande varumärke inom snowboardvärlden. Skorna kännetecknas av avancerad teknik, högkvalitativa material och omsorg om detaljerna. Oavsett om du är en nybörjare eller ett erfaret proffs erbjuder ThirtyTwo skor som tar din prestation på berget till nästa nivå.

Förutom vår snowboardkollektion på ThirtyTwo kan du kolla in resten av våra snowboardkängor och beställa direkt online med fri frakt från 39,95 € på Sverige!

ThirtyTwo snowboardschoenen

Teknik för snowboardkängor från Thirty Two

Tekniken bakom ThirtyTwo snowboardkängor står för innovation och prestanda. Varje par är fyllt med avancerade funktioner som är utformade för att ta din snowboardupplevelse till nästa nivå.
Heat Moldable Intuition Foam ger en skräddarsydd passform genom att reagera på värmen från dina fötter, vilket ger dig den perfekta balansen mellan komfort och stöd. STI Energy Foam-sulan absorberar stötar och vibrationer, vilket minskar tröttheten och håller åkningen smidig.
Yttersulan i Performance Rubber ger optimalt grepp på och utanför brädan, medan den 3D-formade tungan ger exakt passform och flexibilitet. ThirtyTwo :s produkter utvecklas med hjälp av professionella snowboardåkare, vilket resulterar i skor som klarar de mest krävande förhållandena.
Oavsett om du är en freestyleåkare, backcountry-äventyrare eller allt däremellan är ThirtyTwo:s teknologier utformade för att möta dina unika behov och stil så att du kan åka snowboard med självförtroende och komfort.

Kolla in de bästa erbjudandena på snowboards också!

thirtytwo snowboard schoenen

Olika ThirtyTwo snowboardstövlar

ThirtyTwo Fungerar med 4 olika foder. Comfort-, Team-, Performance- och Elite-linern.

  • Comfort-linern är en huvudformbar isoleringsinnersko med en komfortsele och komfortsula.
  • Team är en något hårdare innersko med också en huvudformbar Insulation-liner. Dessutom har den en förbättrad sele och en mer stödjande sula.
  • Performance-linern är återigen lite styvare och mer formbar än Team-innerskon. Den här skon har också en formbar isoleringsliner, förbättrad sula och en ännu snyggare sele som låser fast dig i ytterskon.
  • Elite-linern, crème de la crème bland innerskor. Helt omformbar Insulation-liner med anpassad sula, superstark sele och justerbar flex i skon med hjälp av inlägg. Är bara det bästa gott nog och vill du vara tight i skon? Se då till att kolla in Elite-linern.

Typ av stängning på dina ThirtyTwo snowboardboots

ThirtyTwo snowboardboots kombinerar funktionalitet och stil med sina olika snörnings- och BOA-stängningssystem. Med traditionella snören kan du justera passformen efter dina önskemål och dra åt varje del av skon individuellt för ultimat kontroll och komfort. Detta klassiska system ger en välbekant passform som uppskattas av många snowboardåkare.

Å andra sidan erbjuder BOA-spännena ett mer modernt tillvägagångssätt. Med ett enkelt vrid på BOA-ratten kan du snabbt och exakt justera spänningen i skorna, vilket ger dig en perfekt passform på några sekunder. Detta är särskilt användbart för dem som gillar att ta sig upp på berget snabbt och inte vill slösa tid på att knyta skosnören.

Oavsett om du föredrar traditionella snören eller bekvämligheten med BOA-spännen har ThirtyTwo flera modeller tillgängliga för att passa dina behov. Detta gör att du kan välja din egen unika stil och passform, så att du kan njuta av din snowboardupplevelse med självförtroende och lätthet

ThirtyTwo Köp snowboardkängor online

ThirtyTwo Vill du köpa snowboardboots online? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. Vår kollektion ThirtyTwo snowboardboots innehåller modeller för både män och kvinnor. Det är alltid bäst att prova olika modeller. Så besök gärna vår snowboardbutik och få råd.

Förutom de fina 32 bootsen har vi även snowboardboots från märkena Burton, Rome och Nidecker