Arbor

Om varumärket Arbor

Sedan 1995 har Arbor arbetat med att tillverka de vackraste snowboards som vi tror att man kan köpa. Som en av få på hela snowboardmarknaden arbetar de med en toppskiva i äkta trä som skapar den distinkta "trä"-looken. De har också tillverkat med klimatet i åtanke sedan dag 1. På grund av detta är de också kända som ett Hippy-varumärke.

Idag finns dessa coola Arbor brädor i alla möjliga former och färger

arbor

Arbor Snowboards

Powerplys, eller varumärket i trä. Topsheets i äkta trä tillverkade av tunn träfanér skapar en distinkt snowboardkänsla som ingen annan bräda kan matcha. Det ger extra liv åt en snowboard. Dessutom, med din egen Arbor bräda med Powerply har du en verkligt unik bräda. Ingen har samma träådring som du. Dessa topsheets finns i 5 varianter, alla med sina egna egenskaper. Det finns bambu powerply, fraxinus, valnöt och lönn.

Arbor Bindningar

Förutom brädor har de tillverkat ett trevligt utbud av snowboardbindningar i flera år nu. Både för kvinnor och män. De har flera modeller här. Arbor Hemlock, Cypress och dambindningen Sequoia. Cyrpress är den styvare freeride-orienterade bindningen medan Arbor Hemlock är lite mer förlåtande och riktar sig mer till freestyle snowboardåkare eller nybörjare. Sequoia är en allround dambindning med ett vänligt flex. Alla bindningar är utrustade med snygga magnesiumspännen.

Tekniken bakom Arbor

Arbor arbetar med 2 system. System Rocker och System camber. Båda har sina egna egenskaper, vilket gör att rocker verkligen brädar som en rocker och camber som en camber men med de vänliga egenskaper du kan förvänta dig av Arbor.

arbor

Arbor Beställ online på Snowboard.se

Letar du efter en ny bräda eller bindning från Arbor? Då är Snowboard.se rätt plats att vara på! Vet du exakt vad du vill köpa från Arbor? Beställ sedan online säkert och snabbt. Behöver du mer information eller vill du se Arbor i verkligheten? Besök vår snowboardbutik.

Kolla in hela vår snowboardkollektion