Snowboardkläder

Köpa kläder för snowboard

När du ger dig ut på en härlig vintersportresa är bra snowboardkläder naturligtvis ett måste. På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe för att köpa din nya snowboardutrustning. Förutom att vara bekväma ska dina snowboardkläder också uppfylla vissa krav. Vill du köpa billiga snowboardkläder? Kolla in vårt urval via länkarna nedan.

kleding-voor-snowboarden

Kollektion av snowboardkläder

Vi har stolt satt ihop en bra kollektion av snowboardkläder för dig, bestående av flera bra märken. Vi har noggrant tittat på olika stilar, så att vi kan förse varje snowboardåkare med en bra snowboardoutfit.

Airblaster snowboard kläder set

På Airblaster handlar snowboardkläder om "fun in function", innovation och kvalitet med en vild karaktär. Airblaster har ett brett sortiment av coola snowboardbyxor och jackor i olika stilar som huvudsakligen är tillverkade av återvunnet material. Dessutom tillverkas materialen på ett miljövänligt sätt och Airblaster ställer höga kvalitetskrav på sina produkter.

Mycket populära är Airblaster Ninjadräkter. Dessa onepiece baselayers är tillverkade av ett snabbtorkande 4-vägs stretchigt Air Tech-material.

Picture snowboardkläder

snowboardkleding

Picture Organic Clothing, det fullständiga namnet, tillverkar fantastiska snowboardkläder som är hållbara och miljömedvetna. Till exempel används material som ekologisk bomull och återvunnen polyester vid tillverkningen av kläderna. Naturligtvis kastas inte resterna bort. Istället bearbetas dessa i fodret på till exempel en snowboardjacka.

snowboard kleding

Snowboardkläder för män

I vår kollektion snowboardkläder för män har vi några coola snowboarddräkter från Picture och Airblaster. Vi har också matchande tillbehör som jackor, byxor, ansiktsmasker, mellanlager, snowboardstrumpor och mössor. Vi har mycket tekniska jackor för freeriders med hög vattenkolumn och andningsförmåga. Men även mycket coola jackor och byxor för freestylers och till och med snowboardjackor som du kan bära året runt.

Snowboardkläder för damer

Vi har också en stor kollektion med snowboardkläder för damer. Coola snowboardjackor och byxor för damer från Picture och Airblaster. Vi har även coola bib pants för de tuffa tjejerna, men även tighta och snygga snowboardkläder för damer.

Snowboardkläder av god kvalitet

Vi på Sideways siktar på kvalitet och vill ge dig en fantastisk vintersportupplevelse. Det gör vi genom att erbjuda produkter av hög kvalitet. Men vad är egentligen snowboardkläder av god kvalitet? Naturligtvis inkluderar detta kvalitet eller nötningsbeständighet. Men vi tycker också att vattentäthet och andningsförmåga är mycket viktigt.

Vad säger en vattenpelare om dina snowboardkläder?

En viktig egenskap hos en bra snowboarddräkt är att den ska vara vattentät. I beskrivningarna och tilläggsinformationen för ett plagg visas vattenpelaren i mm. Men vad säger det dig? Kort sagt: Ju högre siffra, desto mer vattentät är snowboardbyxan eller jackan. Mellan 0 - 1 000 mm är tyget vattenavvisande och vid, säg, 15 000 - 30 000 mm är tyget helt vattentätt.

Vad säger andningsförmågan om dina snowboardkläder?

Förutom att dina snowboardkläder ska vara vattentäta är det också mycket viktigt att de andas bra. När du åker snowboard intensivt svettas du. Den svetten måste transporteras bort för att hålla dig torr på insidan. Man kan förklara det enkelt. Det finns små hål i tyget som är tillräckligt stora för att släppa igenom ånga, men tillräckligt små för att släppa ut fukt. Vi anger andningsförmågan i till exempel 5 000 g. Det betyder att 5 000 g fuktånga kan passera per m2 under 24 timmar. Ju högre siffra, desto bättre andas dina snowboardbyxor eller din jacka. Letar du efter matchande underkläder som också andas bra? Ta då en titt på snowboardunderkläder för snowboardåkare. Du kan också hitta andra snowboardtillbehör som snowboardstövlar i vår webbshop!