Yes Snöbrädor

yes snowboards

Yes köp snowboard

Yes Snowboards är ett varumärke som är känt för sina innovativa och högkvalitativa snowboards. Varumärket grundades 1995 av den professionella snowboardåkaren Romain De Marchi, och sedan dess har Yes Snowboards utvecklats till ett av de ledande snowboardmärkena.

Yes Snowboards för alla nivåer

Yes Snowboards erbjuder ett brett utbud av snowboards för både nybörjare och avancerade åkare. De har brädor för alla typer av terräng, från pudersnö till preparerade backar. Dessutom erbjuder Yes Snowboards också ett brett urval av bindningar, pjäxor och andra tillbehör för att göra din snowboardupplevelse ännu bättre.

yes snowboard

Hållbara Yes snowboards

En av de saker som Yes Snowboards är kända för är deras fokus på hållbarhet. De använder miljövänliga material som bambu och återvunnen plast i tillverkningen av sina brädor, och har också ett program för att återvinna och återanvända gamla brädor. Detta gör Yes Snowboards till ett varumärke som inte bara erbjuder högkvalitativa produkter, utan också tar hänsyn till miljön.

Yes Snowboards har också ett nära samarbete med professionella snowboardåkare för att utveckla och förbättra sina produkter. De har ett team av toppåkare, inklusive Romain De Marchi själv, som aktivt deltar i utformningen och utvecklingen av nya brädor. Detta säkerställer att Yes Snowboards alltid är uppdaterade med de senaste trenderna och utvecklingen inom snowboardvärlden, och att de alltid kan erbjuda produkter som uppfyller de högsta standarderna.

yes snowboards

I samarbete med sina professionella teamåkare har Yes Snowboards också utvecklat några unika tekniker, till exempel camberprofilerna "Banana Tech", som säkerställer att brädorna är släta och lätta att kontrollera, och konstruktionen "Carbon Ops", som säkerställer att brädorna är både styva och flexibla. Detta säkerställer att Yes Snowboards kan erbjuda produkter som uppfyller behoven hos både nybörjare och avancerade snowboardåkare.

Yes Snowboards är ett varumärke som är känt för sina innovativa och hållbara produkter, och som har ett nära samarbete med professionella snowboardåkare för att utveckla de bästa brädorna. Om du letar efter en snowboard av högsta kvalitet är Yes Snowboards definitivt ett varumärke att överväga.

Yes Köp en snowboard online på Snowboard.se

Har du bestämt dig för en ny snowboard från Yes? Då är Snowboard.se platsen att vara! I vår omfattande samling av snowboards hittar du de bästa modellerna från Yes. Vet du vilken modell och längd som är rätt för dig? Beställ den då snabbt och säkert online. Vill du hellre se Yes brädor personligen eller behöver du mer råd? Besök vår snowboardbutik. Vår butik är lätt att nå och du kan parkera din bil gratis.