Rome

Välkommen till världen av Rome SDS

Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) grundades 2001 av Josh Reed och Paul Maravetz i Waterbury, VT. Båda männen arbetade tidigare på Burton Snowboards på deras avdelningar för marknadsföring och produktdesign. Tillsammans kände de att snowboardindustrin släppte för många genomsnittliga produkter, i kombination med stora marknadsföringsbudgetar.

Detta fick dem att starta sitt eget företag (Rome SDS) och fokusera på att tillverka överlägsna produkter snarare än konventionell marknadsföring. Till skillnad från andra varumärken ägs Rome inte av ett skidföretag. Snowboard är deras enda fokus och de omfamnar de karaktärer som gör snowboard till vad det är idag.

Rome tillverkar allt du behöver på berget, från Rome snowboards, Rome snowboots Rome bindningar till kompletta ytterkläder och kläder. Sedan dag 1 har samtal om snowboards och snowboarding varit en grundläggande aspekt av Rome SDS, det pågående samtalet som hjälper Rome att växa som ett varumärke är det syndikat de står för, gå med oss!

Rome snowboard materiaal

Rome beställa artiklar online på Snowboard.se

Vad bra att du letar efter snowboardartiklar från Rome. På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe för Rome snowboardartiklar. Beställ online säkert och snabbt. Vill du hellre se hela Rome -kollektionen personligen? Kom då förbi vår snowboardbutik. Vår butik är lätt att nå och det finns gratis parkering framför dörren.