Airblaster Kläder för snowboard

Airblaster snowboardkläder

Välkommen till den underbara världen av Airblaster snowboardkläder. Så vitt vi vet är Airblaster det enda företaget som ägs och drivs av en grupp snowboardåkare. Så detta passar vår gränd perfekt på Snowboard.se.

Företaget är baserat i Oregon Amerika och härifrån tjänar de hela världen med högkvalitativa kläder där att ha kul, känsla av frihet och en övergripande bra produkt till ett bra pris är högt på prioriteringslistan.

airblaster kleding

Airblaster Ninja-dräkt

De mest kända produkterna från Airblaster är naturligtvis Airblaster Ninjadräkter. Detta 1-delade underställ ger oöverträffad komfort och värme. Du kommer aldrig mer att ha en bar rygg när du böjer dig fram eller sätter dig i skidliften. Jag hör dig tänka, men är inte en 1-dels dräkt väldigt obekväm? Tänk om jag måste gå på toaletten. Naturligtvis har de tänkt på detta. Med 350° dragkedja har du allt utrymme du kan önska dig! Alla Ninja-dräkter är utrustade med 4-vägsstretch så att kläderna rör sig i alla riktningar.

Airblaster snowboardjackor och snowboardbyxor

Dessa snowboardåkare från USA gör bra snowboardjackor och snowboardbyxor med höga tekniska krav för alla plånböcker och alla önskemål. Hela sortimentet är uppdelat i 3 linjer.

  1. Beast-serien innehåller skaljackor, one suits och bib pants med höga tekniska krav. Tänk 3-lagerssystem, 30k vattenpelare och helt vind- och vattentät.
  2. Glacier-serien, denna tuffa linje kommer med ett brett utbud av fodrade jackor, byxor och heldräkter. Med en vattenpelare på 15K och helt vindtät.
  3. Freedom-serien, detta är en tuff serie med fodrade jackor och skaljackor, tuffa bibs och heldräkter med en vattenpelare upp till 10k.

airblaster snowboad kleding

#Staywild med Airblaster

De står för att du ska få ut så mycket roligt och tillfredsställande som möjligt av dina dagar i backen. #Staywild är deras motto här. Dagarna i backen är ofta begränsade. Så när du är i backen måste allt bara vara rätt och du ska inte hålla på med kläder som bokstavligen lämnar dig ute i kylan.

Airblaster Vi försöker kunna erbjuda en fin uppsättning för alla som passar allas behov. De har även en fin kollektion av accessoarer, bland annat mössor och halsvärmare (Buff).

Airblaster Beställ snowboardkläder online på Snowboard.se

Har du redan sett en cool jacka som du skulle vilja ge dig ut i snön med? Ska det vara en anorak som Airblaster Trenchover Jacket med en matchande snowboardbyxa som Airblaster Elastic Boss Pant? Med den här kombinationen kommer du definitivt att synas i backen. Och vad sägs om en bekväm Freedom Bib-byxa. Dessa byxor bärs på axlarna. Det håller magen och ryggen varma. En bekväm uppsättning värmekläder under din jacka säkerställer utmärkt rörelsefrihet samtidigt som du alltid är tillräckligt varm.

Kombinera detta set med en av de fantastiska ninjadräkterna så kommer du aldrig att frysa igen! Beställ dina favoritkläder på Airblaster säkert och snabbt på vår webbplats. Vi skickar beställningen till dig kostnadsfritt. Om du gör din beställning före kl. 17.00 överlämnas paketet till PostNL samma dag. Är storleken fel eller vill du ha en annan färg? Det är inga problem. Du kan alltid returnera paketet inom 14 dagar.

Vill du hellre besöka oss för att prova eller se hela Airblaster kollektionen? Du är mer än välkommen att kolla in vår kollektion av snowboards och snowboardkläder i vår snowboardbutik i Oldenzaal.

airblaster kleding wintersport