VANS Snowboardstövlar

VANS snowboardskor

VANS har varit kända för sina skate-skor i många år. De har tillverkat dessa skor sedan 1966; idag har de blivit 1 av de största "alternativa" varumärkena på planeten.

VANS Snowboardskor har samma stil och känsla för detaljer som du är van vid från detta fina märke. Förutom att de ser superfina ut är dessa skor också tekniskt mycket starka.

Förutom vår kollektion VANS skor, kolla in resten av våra snowboardboots och beställ online med fri frakt från €49,95.

 

VANS snowboardboots

VANS teknik för snowboardkängor

SnowboardbootenVANS är full av ny teknik och det är ingen överraskning, allt för att göra den bästa snowboardbooten som finns. Naturligtvis tävlar alla märken om detta, så det ger bara bättre och bättre boots, vilket vi njuter av!

Popcush och Ultracush

Popcush kan ses i hela "sport"-linjen. Detta extra inlägg i hälen på skon skyddar hälen vid hård och felaktig landning.

Ultracush är en speciell typ av performance foam som ersätter överflödigt material med denna lättviktsvariant.

Inga kalla fötter längre i dina VANS snowboardpjäxor

Varje snowboardkänga påVANS är utrustad med ett speciellt värmelager så att all värme du har i fötterna stannar där. Med en speciell insats går det mesta av värmen till tårna så att du aldrig får kalla tår efter en lång dag i backen. Den populära VANS hi-standard för kvalitet!

Olika innerskor

De arbetar med olika innerskor. 3 olika för att vara exakt. Varje pjäxa har sina egna egenskaper och den ena är lite bättre än den andra. Alla VANS snowboardkängor är dock värmeformbara.

  • V1 Ultracush är den grundläggande linern, denna liner har en flexibel toebox och är helt värmeformbar.
  • V2 Ultracush Smartwool liner har merino smartwool, som är mjuk, luktfri och håller fötterna torra längre än en vanlig liner. Dessutom är V2-innerskon utrustad med X-gace. Detta är en extra förstärkning runt fotleden.
  • V3 Ultracush TNF Flashdry liner, är den bästa innerskon från VANS. Utrustad med ett förbättrat X-cage-stöd för fotleden och flashdry-tyg som utvecklats av The North Face. Detta tyg beter sig som enandra hud. Det här speciella tyget blir faktiskt inte blött och bekämpar dålig lukt. Dessutom är V3-pjäxan otroligt välformad efter dina fötter.

 

Stängning på dina VANS snowboardstövlar

VANS arbetar mycket med den välkända BOA-stängningen. Detta är dock ofta i kombination med ett annat stängningssystem. Det finns skor med 1 BOA eller med 2 BOA. En annan stängning har också utformats för varje typ av sko. Vissa med Custom guide så att BOA-kabeln formar sig efter din fot. En annan sko arbetar återigen med 2 förslutningar för att justera toppen och båda separat.

Hybridstängningar är en kombination av den gamla välbekanta snörningen och det "nya" BOA-systemet. Det bästa av två världar!

VANS Infuse

VANS Infuse är toppmodellen från Collestie. Stövlarna är snabbare, lättare, starkare och fullspäckade med tekniska funktioner. Till exempel kan Infuses flex justeras med hjälp av två stänger som kan tas bort när du vill åka snowboard med mer flex i pjäxorna. Detta system kallas Flex Control System av VANS. Dessutom har snowboardpjäxan en V3-liner. Tillsammans med V2 UltraCush-fotbädden säkerställer detta stöd, maximal komfort och topprestanda.

Att stänga pjäxan är superenkelt med VANS Hybrid Plus BOA-systemet. Detta system kombinerar traditionell snörning med kraften hos en Boa.

VANS Aura Pro

VANS Aura Pro beskrivs bäst med tre enkla ord: Stil, komfort och kontroll. Dessa stövlar har en dubbel BOA. Kallas även Boa Focus. Fördelen med en dubbel Boa-stängning är att du kan justera både toppen och botten av stövlarna separat. Den lätta V2 Waffleflex-yttersulan och UltrCush-mellansulan ger en naturlig flex som förbättrar brädkänslan.

Fodret som VANS satte i Aura Pro är ett V2-fodral. Detta foder är värmeformbart. Det betyder att du kan värma kängan med en speciell hårtork. När du har värmt upp den står du i snowboardstövlarna ett tag och lämnar ditt fotavtryck i fodret. Kort sagt: En fantastisk all mountain/freeride snowboardkänga som kombinerar komfort, stil och prestanda.

VANS Köp snowboardkängor online på Snowboard.se

VANS Vill du köpa snowboardkängor online? Då är Snowboard.se rätt plats att vara på! Du kan beställa dina nya VANS stövlar säkert och snabbt online. Vi skickar stövlarna till dig mycket snabbt med PostNL. Vill du hellre se snowboardstövlarna i verkligheten och prova olika modeller? Kom då förbi vår snowboardbutik. Butiken är lätt att nå och du kan parkera din bil gratis.

Förutom fantastiska VANS stövlar har vi också snowboardstövlar av ThirtyTwo, Rome, Burton och Nidecker

VANS snowboardschoenen