THE Boardscompany

THE Boardscompany marknadsför tekniska, avancerade och energiska snowboards som du kan ha roligt med. Åka på vintersport och ha kul. Det är vad detta fantastiska snowboardmärke handlar om.

Historien bakom The Boardscompany

Ett team av brädentusiaster har tagit kontrollen och utvecklat högkvalitativa, tekniska och prisvärda snowboards. Alla brädor i kollektionen är utvecklade med det grundläggande i åtanke, njutning och kul på berget.THE Boards Companys brädor är lämpliga för alla. Oavsett om du är ung, gammal, nybörjare eller professionell.

Till skillnad från många andra märken producerar de inte säsongskollektioner utan snowboards med baskollektion året runt.

Energiska snowboards från THE Boardscompany

Det unika med THE boardscompanys snowboards är att de passar för alla målgrupper. THE Alfa, THE Prisma och THE Revolt har alla en kombination av Carbon och Titanal. En viktig egenskap hos Titanal är att den behåller energin. Medan kolfiber omedelbart "hoppar" tillbaka till sin ursprungliga form, gör titanal det mer gradvis. Detta gör att brädorna känns mycket bekväma och stabila

Vad står THE Boards Company för?

"Jag vill bara ha lite kul." Känner du igen det här? Om inte låten, så definitivt orden. Alla vill ha roligt. När arbetsdagen är slut, på helgerna, under semestern, alltid.
Att åka på resor och ha fantastiska upplevelser är vad THE Boards Company handlar om. De erbjuder tekniska, högkvalitativa och energiska snowboards för att gå ut och ha kul!
The Boards Company har utformat formerna på sina snowboards för snabbhet, smidighet och/eller flexibilitet. Dessutom bevarar de material som används i våra brädor den energi du lägger i dem under användning. Så när du är ute på snön ger din bräda tillbaka den lagrade energin i doser för optimal kontroll, grepp och en smidig åktur.

 

the boardscompany

Dessutom har alla snowboards Edge Lift- och Edge Control-teknik. Edge Lift Technology gör att brädan biter mindre. Kontaktpunkterna lyfts 1,5 mm. Det gör det lättare att göra svängar och lära sig trick.

Köp THE Boardscompany snowboards

Letar du efter en avancerad snowboard men vill inte betala det högsta priset? Besök vår snowboardbutik i Oldenzaal eller beställ online snabbt och enkelt. Vill du komma och se dem? Kaffet är klart! Köper du en snowboard i vår butik? Då kommer vi att varmvaxa den omedelbart.

För hela vår kollektion av snowboards