Snowboard

Du kan hitta din nya snowboard på Snowboard.se, snowboardbutiken #1 i Sverige

Vad bra att du letar efter en ny snowboard. På Snowboard.se har du kommit till rätt ställe om du letar efter service, personlig uppmärksamhet och rådgivning, och naturligtvis en fantastisk samling snowboards från de bästa märkena. Vi har snowboards för alla målgrupper, oavsett nivå.

Vad ska man tänka på när man köper en snowboard?

När du köper en snowboard är det viktigt att vara välinformerad och att vara uppmärksam på vissa viktiga aspekter. Här är några tips för att se till att du gör rätt val och hittar en snowboard som passar dina behov och din åkstil perfekt.

Åkerfarenhetoch färdighetsnivå: Tänk på din egen erfarenhet och färdigheter i backen. Nybörjare gör bäst i att välja en snowboard med mer förlåtande egenskaper, medan avancerade snowboardåkare är mer benägna att leta efter en snowboard med specifika funktioner som passar deras stil och preferenser.

Snowboardprofil: Snowboards har olika profiler, till exempel camber, rocker och hybrid. Varje profil erbjuder unika prestanda i olika terräng. Camber för stabilitet, rocker för smidighet och hybrid för mångsidighet. Välj en profil som passar din åkstil och de förhållanden du ofta åker i.

Brädlängd: Snowboardlängden är viktig och kan påverka stabiliteten och manövrerbarheten. Vilken storlek som är rätt beror på kroppsvikt, längd och personliga preferenser.

Flexibilitet: En snowboards flexnivå kan variera från mjuk till styv. Mjuka brädor är lämpliga för nybörjare och freestyleåkare, medan styvare brädor är mer lämpliga för avancerade åkare och freeriders.

Varumärke och kvalitet: Välj välrenommerade varumärken som är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Bra märken erbjuder ofta garantier och support för sina produkter.

Tänk på dessa viktiga faktorer när du köper en snowboard och låt ditt imponerande snowboardäventyr börja!

snowboards

Köp din snowboard i vår snowboardbutik

Har du frågor om vilken typ av snowboard som passar dig bäst? Eller vilken längd på snowboarden som passar dig? Då är du välkommen att kontakta oss. Eller ännu bättre, kom förbi vår snowboardbutik. I vår shop hittar du samma artiklar som i webbshopen. Vår butik ligger lättillgängligt och du kan parkera din bil gratis. När du besöker vår snowboardbutik och frågar vilken snowboard som är bäst för dig, frågar vår specialist alltid om din nivå eller antal veckors erfarenhet. Din längd, skostorlek och ibland din vikt. Vilken är din åkstil och vad förväntar du dig av en snowboard. Med svaren på dessa frågor kan vi göra ett urval av ett antal snowboards som bäst passar dina behov.

Snowboards för alla.

I vår butik som i vår webbshop hittar du alltid en passande snowboard. I vår webbshop kan du enkelt navigera dig fram till den snowboard som passar dig bäst. Filtrera enkelt efter snowboards för nybörjare, avancerade och experter för att hitta en snowboard som passar perfekt på din nivå. Dessutom hittar du en perfekt snowboard för varje åkstil, till exempel freestyle, freeride, park, all mountain och carve. Varje snowboard som är lämplig för en viss åkstil har en annan form. Tänk på snowboards med en äkta twin -form, directional och en directional twin. För att göra det ännu svårare har snowboards också olika profiler. En profil har ett stort inflytande på snowboardens köregenskaper. Du kan hitta snowboards med rocker-, camber- och flatbase-profiler.

snowboard kopen

Varför köpa en snowboard på Snowboard.se?

I vår webbshop och snowboardshop försöker vi informera dig så mycket som möjligt så att du kan välja mellan olika snowboards, bindningar och boots. I snowboardbutiken är service och kunskap nummer ett. Vi delar gärna med oss av vår passion och glädje för snowboardåkning och vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din nästa snowboardresa.

Snowboards från de bästa varumärkena

På Snowboard.se hittar du alla de bästa märkena av snowboards. Som Never Summer, Bataleon, Rome, Capita, Arbor, Lib Tech, Burton, Gnu, Nitro, The Boardscompany, Jones. Varje märke har sina egna specifikationer och köregenskaper. Vi testar regelbundet olika snowboards från olika märken så att vi alltid är uppdaterade på de senaste modellerna. Naturligtvis bör en bra uppsättning snowboardbindningar inte saknas. Vi har en omfattande kollektion av bindningar från Clew, Flow, Bent Metal, Jones , Arbor, Bataleon, Union, SP och Drake

Snowboard onlinebeställning på Snowboard.se

Vet du exakt vilken snowboard du vill köpa? Beställ den då snabbt och enkelt i vår webbshop. I vår webbshop kan du enkelt och snabbt filtrera för att hitta den snowboard som passar dina behov. När du beställer en snowboard före kl. 16.00 skickar vi din order samma dag i en speciell snowboardlåda. Om du inte är säker på vilken längd snowboard du behöver, vänligen kontakta oss. Så snart din snowboard är skickad kommer du att få en track & trace så att du kan spåra din bräda.