Airblaster Snowboardbyxor

Airblaster Köp snowboardbyxor

Letar du efter snowboardbyxor av hög kvalitet som får dig att sticka ut från mängden? Kolla in våra snowboardbyxor Airblaster. Airblaster är ett stort amerikanskt varumärke och det enda företaget som ägs och drivs av riktiga snowboardåkare. Det är därför de tillverkar Airblaster snowboardbyxor.

Varumärket Airblaster är baserat i Oregon, varifrån de förser hela världen med högkvalitativa snowboardbyxor som fokuserar på att ha kul, känna sig fri och en allmänt bra produkt till ett bra pris.

airblaster snowboard broeken

Airblaster snowboardbyxor i olika stilar.

Airblaster tillverkar olika typer av snowboardbyxor i olika prissegment för alla målgrupper. Byxkollektionen Airblaster kan delas in i tre stilar.

  1. Beast-serien innehåller skalbyxor med höga tekniska krav. Tänk dig ett 3-lagerssystem, 30k vattenpelare och helt vind- och vattentät.
  2. Glacier-serien, denna tuffa serie innehåller ett brett sortiment av fodrade snowboardbyxor med en vattenpelare på 15K och helt vind- och vattentäta.
  3. Freedom-serienär en cool serie med vadderade snowboardbyxor med en vattenpelare på upp till 10k.

airblaster snowboardbroeken

#Staywild med Airblaster byxor

Airblaster står för att få ut så mycket roligt och tillfredsställande som möjligt av dina dagar i backen. #Staywild är deras motto här. Dagarna i backen är ofta begränsade. Så när du är i backen ska allt vara precis rätt och du ska inte hålla på med snowboardbyxor som bokstavligen lämnar dig ute i kylan.

Airblaster Beställ snowboardbyxor online

Har du redan hittat en cool snowboardbyxa på Airblaster? Beställ dem då snabbt och enkelt online på snowboards.se. Vill du hellre se Airblaster byxorna i verkligheten? Självklart kan du det! Kom förbi vår snowboardbutik och se hela kollektionen. Airblaster kollektion

airblaster snowboardpant