Airblaster Snowboardjackor

Airblaster Köp snowboardjacka

Letar du efter en snowboardjacka av hög kvalitet som får dig att sticka ut från mängden? Airblaster Kolla in våra snowboardjackor. Det fantastiska amerikanska varumärket är det enda företaget som ägs och drivs av snowboardåkare. Airblaster Inte konstigt att de producerar snowboardjackor.

Varumärket Airblaster är baserat i Oregon, varifrån de förser hela världen med högkvalitativa snowboardjackor, där det är viktigt att ha kul och känna sig fri och en övergripande bra produkt till ett bra pris.

Airblaster snowboard jassen

Airblaster snowboardjackor i olika stilar.

Airblaster gör olika stilar av snowboardjackor i olika prissegment för varje målgrupp. Airblaster Jackorna i kollektionen kan delas in i tre stilar.

  1. Beast-serien innehåller skaljackor med höga tekniska krav. Tänk dig ett 3-lagerssystem, 30k vattenpelare och helt vind- och vattentätt.
  2. Glacier-serien, denna tuffa linje kommer med ett brett utbud av vadderade snowboardjackor med en vattenpelare på 15K och helt vindtäta.
  3. Freedom-serien, det här är en cool serie med fodrade och snowboardjackor med en vattenpelare på upp till 10k.

Airblaster snowboard jassen

Airblaster #Staywild med jackor

Airblaster står för att du ska få ut så mycket glädje och tillfredsställelse som möjligt av dina dagar i backen. #Staywild är deras motto här. Dagarna i backarna är ofta begränsade. Så när du är i backen måste allt vara rätt och du ska inte hålla på med snowboardjackor som bokstavligen lämnar dig ute i kylan. Airblaster Alla jackor har en snöfångare för att hålla snön ute när du gör en slide. Ska du åka snowboard på våren? Eller börjar du bli för varm under en intensiv dag på berget? Airblaster Dra snabbt upp dragkedjorna under armhålorna på din jacka för frisk luft och extra ventilation.

Airblaster Beställ din snowboardjacka online

Airblaster Har du redan sett en cool snowboardjacka?se Beställ den då snabbt och enkelt online på snowboards.se. Airblaster Vill du hellre se jackorna i verkligheten? Självklart kan du det! Kom till vår snowboardbutik för att se hela kollektionen.Airblaster kollektion

Airblaster snowboard jacks