Rome bindningar

Rome Köp bindningar

Letar du efter en ny uppsättning Rome bindningar? Då har du kommit till rätt ställe på Snowboard.se. Förutom avancerade snowboardbindningar levereras de också med Rome snowboards. Snowboardbindningar är den viktigaste länken mellan dig och din bräda. Rome inser detta som ingen annan och använder därför de bästa materialen i kombination med oändlig justerbarhet. Rätt Rome snowboardbindningar, när de är korrekt justerade till dina pjäxor, förbättrar din förmåga att kontrollera din bräda och gör åkningen mycket bekvämare.

Rome snowboard bindingen

Rome bindningar med remmar

På Rome bindningar anser vi att de klassiska remmarna är det rätta valet oavsett vilken typ av åkare du är. Det är en beprövad och pålitlig teknik som Rome och deras team av åkare har finslipat i mer än ett decennium. Även om det inte är lika märkbart som med snowboardstövlar, har varje Rome -bindning sin egen flexgrad. Detta beror på de material som används i basplattan, highbacken och remmen. Detta gör att Rome bindningar skiljer sig från resten.

En passande Rome snowboardbindning för varje stil

Styvare Rome -bindningar som Rome Black Label och den helt nya Rome Cleaver ger maximal respons. Detta beror på användningen av styva men lätta material. På så sätt överförs energin direkt till brädans kanter. Highbacken och basplattan på dessa två bindningar är t.ex. tillverkade av kolfiber förstärkt med nylon. Om du vill åka stora linjer i backen eller hoppa stora kickers kommer du verkligen att uppskatta styvheten hos dessa Rome -bindningar.

Rome Bindningar med medium flex som Rome D.O.D. och 390 Bos och Crux är mer förlåtande. När du gör ett misstag är det mindre troligt att du blir straffad. Dessutom gör bindningarna det enklare att justera ditt trick när du vill styla några rails eller hopp.

Är du mer av en all-mountain-åkare? Då är en Rome -bindning med medium flex mycket lämplig. Tänk på de populära Rome katana och Vice.

Vad gör Rome -bindningarna så populära?

Rome bindningarna levereras med två varianter av hälkoppsdesign som böjer sig hela vägen runt sidan av bindningarna i ett system som kallas Rome Underwrap

Bindningar med Fullwrap

Fullwrap är den klassiska symmetriska hälkappan från Rome. Den prioriterar kraftöverföring och ger maximalt stöd för den aggressiva snowboardåkaren.

Bindningar med AsymWrap

AsymRwap är en innovativ design som är kortare på ena sidan. Detta ger en "lösare", mer skate-liknande åkupplevelse.

Maximalt grepp i bindningarna tack vare AuxTec®-remmar

Där Rome bindningar också sticker ut från resten är remmarna. AuxTec®-remmarna är resultatet av åratal av förfining och omprövning av hur bindningskomponenter fungerar. På så sätt vill Rome förbättra bindningarnas grepp och hållbarhet. Auxetiska mönster är geometriska mönster som blir tjockare vinkelrätt när de sträcks ut. Tänk på det som ett nätverk av små gångjärn som öppnas och expanderar när tryck appliceras. Detta skapar en mer direkt anslutning till din snowboardkänga. Bättre tryckfördelning över ytan med en ergonomisk form innebär en bättre övergripande anslutning. Konstruktionen i ett stycke och ett material ger också bättre hållbarhet, oavsett förhållandena

Rome bindingen

Rome Köp bindningar online på Snowboard.se

Vet du redan exakt vilka Rome bindningar som passar dig perfekt? Beställ dem då enkelt och snabbt på Snowboard.se. Vill du hellre se bindningarna i verkligheten eller behöver du fler råd? Besök vår snowboardbutik för att se den nya kollektionen av Rome bindningar!